Τη νίκη μέσα από τα χέρια της έχασε η Ρέιντζερς στο εκτός έδρας με αντίπαλο τη Ρος Κάουντι, μένοντας στο... χορταστικό 3-3, σε παιχνίδι για την 24η αγωνιστική της Premiership.

Οι προτεστάντες άνοιξαν το σκορ με κοντινή προβολή του Αμάντ Ντιαλό, ο οποίος στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρέιντζερς - είναι δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να χριστεί σκόρερ.

Στη συνέχεια η Ρος Κάουντι έφερε το ματς στα ίσα στο 25ο λεπτό με τον Γουάιτ να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του ΜακΓκρέγκορ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσαρλς-Κουκ έδωσε έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη, η Ρέιντζερς απάντησε με το ίδιο ακριβώς... νόμισμα κάνοντας ανατροπή στην ανατροπή, χάρη στα τέρματα των Ταβερνιέ και Γκόλντσον στο 49' και 72' αντίστοιχα.

Η ψυχρολουσία για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ράιτ να διαμορφώνει το τελικό 3-3 μετά από νέα αδράνεια της αντίπαλης άμυνας.

Αποτέλεσμα με το οποίο η Ρέιντζερς ξέφυγε προσωρινά στο +5 από τη δεύτερη Σέλτικ, η οποία το βράδυ του Σαββάτου αντιμετωπίζει την Ντάντι Γιουνάιτεντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube