Ικανή να σταθεί ως ισάξιος αντίπαλος απέναντι στον Ολυμπιακό θεωρεί την Αϊντχόφεν ο Πάμπλο Ροσάριο. Ο Ολλανδός μεσοαμυντικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της πρώτης μάχης για τους «32» του Europa League για:

-την ισοπαλία στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος: «Ψυχολογικά το διαχειριστήκαμε. Υπήρχε απογοήτευση γιατί παίξαμε καλά. Ανήκει στο παρελθόν και κοιτάμε τον επόμενο αγώνα. Είμαστε έτοιμοι πνευματικά και αγωνιστικά και είμαστε έτοιμοι να αποδείξουμε πως είμαστε στον δρόμο των επιτυχιών. Να δείξουμε πως είμαστε μία καλή και πετυχημένη ομάδα».

-την πίεση μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και τη διαφορά με Άγιαξ στο πρωτάθλημα: «Όχι δεν είναι έτσι. Σαφώς υπάρχει πίεση όμως δεν είναι αυτή η τελευταία μας ευκαιρία. Αύριο μπορούμε να έχουμε μία νέα αρχή. Ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει με διαφορετικούς τρόπους. Και εμείς είμαστε μία ομάδα δυνατή, οπότε λογικά θα μας πιέσει ψηλά. Έχουμε την ποιότητα να ανταποκριθούμε».

-τον Μπρούμα: «Όχι δεν έχω δει κάτι για τις επιδόσεις του Μπρούμα στον Ολυμπιακό. Ούτε για τα στατιστικά του. Κάποιοι παίκτες έχουν τακτική επικοινωνία μαζί του. Εγώ όχι. Θα τον δούμε αύριο όμως και θα μιλήσουμε. Είναι ένας καλός και ποιοτικός παίκτης, που παίζει στον Ολυμπιακό και εμείς θα πρέπει να τον σταματήσουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube