Στους εφτά ουρανούς βρίσκεται ο Νίκο Ρόσμπεργκ μετά τη δεύτερη νίκη του στο γκραν πρι της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Γερμανός πιλότος, ο οποίος ανέβηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο πρώτο σκαλί του βάθρου του Σίλβερστοουν, ευχαρίστησε την ομάδα του για τη δουλειά που έχουν κάνει.

Ακόμη, εξέφρασε τη στεναχώρια τους για τον τρόπο που εξελίχτηκε ο αγώνας για τον Λιούις Χάμιλτον, ενώ δήλωσε πως δεν λυπήθηκε καθόλου τον Φέτελ για την ατυχία του.

«Αισθάνομαι καταπληκτικά. Ήταν μία υπέροχη ημέρα. Η ομάδα έκανε καταπληκτική δουλειά. Πέρα από τα πολύ καλά αποτελέσματα στις κατατακτήριες δοκιμές, τώρα βελτιώνουμε την απόδοση μας και στους αγώνες. Ήταν φανταστικό που πήραμε τη νίκη στη χώρα που βρίσκονται οι εγκαταστάσεις μας. Στεναχωριέμαι για τον Χάμιλτον και για τους οπαδούς που ήρθαν να τον δουν από κοντά, όμως αυτά συμβαίνουν στους αγώνες. Ωστόσο, για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να πω ότι στεναχωρήθηκα για τον Σεμπάστιαν Φέτελ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!