Ο Μπρένταν Ρότζερς δεν θα μπορούσε να βρεθεί σε χειρότερη θέση, στο τέλος της σεζόν που κλείνει με μια πολύ βαριά, την βαρύτερη που έχει υποστεί η ομάδα των «ρεντς» εδώ και παραπάνω από μισό αιώνα. Μετά το τέλος του αγώνα, άρχισε με μια συγγνώμη, προς τους οπαδούς της ομάδας, ειδικά στους εκδρομείς που βρέθηκαν στο γήπεδο και ήταν άκρως εκνευρισμένοι στη λήξη του πρώτου μέρους με το σκορ στο 5-0 σε βάρος της ομάδας τους.

«Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει ν’ αρχίσω με μια συγγνώμη από τους φιλάθλους μας. Κατανοώ, πως αυτή τη στιγμή, αισθάνονται ντροπιασμένοι, όπως όλοι μας. Μέσα στο γήπεδο, πρέπει να δείχνεις επιθετικότητα και αποφασιστικότητα, απέναντι σε ποδοσφαιριστές που σε ξεπερνούν, ειδικά στο ένας εναντίον ενός. Ήταν φρικτά απογοητευτικό αυτό που συνέβη» τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια, στάθηκε στις αντιδράσεις των φίλων της Λίβερπουλ, ειδικά στο ημίχρονο και είπε: «Έχουν κάθε δικαίωμα να είναι θυμωμένοι. Οι οπαδοί μας ήταν εξαιρετικοί, ειδικά στις εκτός έδρας αναμετρήσεις δεν μπορούμε να έχουμε κανένα παράπονο με την υποστήριξη που είχαμε. Οι οπαδοί μας ήταν θυμωμένοι στο τέλος του πρώτου μέρους και ασφαλώς είχαν το δίκιο με το μέρος τους».

Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό ειδικά για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν, ο τεχνικός των «ρεντς» επισήμανε: «Ήταν μια σκληρή σεζόν για μας ειδικά τώρα στο τέλος. Δεν κερδίσαμε αρκετούς αγώνες ειδικά μέσα στο τελευταίο δίμηνο και τερματίσαμε έκτοι, εκεί που αξίζαμε. Θα πρέπει τώρα να επικεντρωθούμε στο πως θα προετοιμαστούμε για τη νέα σεζόν».

Καταλήγοντας, ο Ρότζερς τόνισε πως υπάρχουν γραμμές στις οποίες η Λίβερπουλ θα πρέπει να ενισχυθεί: «Υπάρχουν κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας, πάνω στα οποία θα πρέπει να ενισχυθούμε αυτό το καλοκαίρι για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και πιο συνεπείς την καινούρια σεζόν. Θα δουλέψουμε σκληρά σαν σύλλογος, για να είμαστε έτοιμοι στην εκκίνηση της νέας περιόδου».

Ο Ρότζερς την ώρα που έλεγε όλα αυτά, δεχόταν πολύ σκληρή κριτική τόσο από οπαδούς της Λίβερπουλ, όσο και από σχολιαστές του ηλεκτρονικού Τύπου στην Αγγλία. Ο πρώην αμυντικός της Άρσεναλ, Μάρτιν Κίον, στάθηκε στην αδυναμία του τεχνικού της Λίβερπουλ να πείσει τον Τζέραρντ να μείνει, αλλά και να μπορέσει να ικανοποιήσει τον Στέρλινγκ που μοιάζει φευγάτος και έθεσε ευθέως το ερώτημα, για το αν πρέπει να τεθεί θέμα προπονητή. Όσο για τα σχόλια των οπαδών, το επιεικέστερο, λέει απλά να μαζεύει τις βαλίτσες του και να φεύγει από το «Άνφιλντ».

Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube