Σίριαλ δίχως τέλος φαίνεται πως είναι η υπόθεση της πολιτογράφησης του Λορέντζο Μπράουν για να αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής Ισπανίας, με πολλούς να στέκονται απέναντι στη συγκεκριμένη απόφαση.

Μάλιστα, ο Ρούντι Φερνάντεθ σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως έχει ενημερώσει τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας μπάσκετ, Χόρχε Γκαρμπαχόσα ότι δεν συμφωνεί με την συγκεκριμένη κίνηση.

«Έχω μιλήσει ήδη με τον Χόρχε Γκαρμπαχόσα ως αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, είπα την άποψή μου. Δεν μου φαίνεται σωστό. Ο Λορέντζο Μπράουν δεν έχει καμία σχέση με τη χώρα».

Φυσικά, επεξήγησε τη κατάσταση σχετικά με τις περιπτώσεις των Σέρτζι Ιμπάκα και Νίκολα Μίροτιτς, υπογραμμίζοντας πως οι συγκεκριμένοι αθλητές έχουν αφουγκραστεί την ισπανική φιλοσοφία.

«Είναι ξένοι αθλητές, αλλά έχουν προπονηθεί με τα μικρότερα κλιμάκια της Εθνικής Ομάδας και διαθέτουν έναν ξεχωριστό δεσμό με τη χώρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Καλέστε τον Γιαννακόπουλο»: Το ξέσπασμα Τζέιμς για Μονακό με φαρμακερές ατάκες και η απάντηση για Παναθηναϊκό

Τέιτουμ: «Στόχος του ΝΒΑ Europe παραμένει να αρχίσει το 2027-Οι ομάδες της Ευρωλίγκας χάνουν λεφτά»

Σοκ με Οσετκόφσκι στην Παρτίζαν, βρέθηκε θετικός σε ντόπινγκ κοντρόλ!

Κόντρα στην Αλεξέλα στη δεύτερη φάση της EBNL o Ηρακλής

LIVE Streaming η σπουδαία κόντρα του Παναθηναϊκού με τη Μερσίν

Αβενίδα-Αθηναϊκός: Για την ανατροπή και τα ημιτελικά του Eurocup Γυναικών

Μερσίν-Παναθηναϊκός: Για την υπέρβαση και την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά!

Ήττα χωρίς κόστος για τον ΠΑΟΚ από την Μπιλμπάο, σφραγίστηκε ο «εμφύλιος» με Περιστέρι Betsson στα προημιτελικά!

Μαγικό Περιστέρι Betsson, άλωσε την Τουρκία, τερμάτισε πρώτο και περιμένει… ΠΑΟΚ στα προημιτελικά!

Ψήνεται… δυναμική επιστροφή της Ρώμης στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με επενδύσεις Ντόντσιτς και Νοβίτσκι!