Δεν το κουνάει από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ρούντι Φερνάντεθ!

Ο 31χρονος φόργουορντ επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τους Σίξερς, όχι όμως τα ποσά που γράφτηκαν (20 εκατ. δολάρια για δύο χρόνια) και παράλληλα ξεκαθάρισε πως θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τη «βασίλισσα», δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο του 2018.

«Είναι αλήθεια ότι μιλήσαμε. Απλά ρώτησαν για μένα και τίποτα παραπάνω. Είμαι χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου έχω δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο, ενώ τώρα είμαι προσηλωμένος στην εθνική ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Ρούντι Φερνάντεθ και πρόσθεσε:

«Έχω συμβόλαιο με opt out. Είμαι πρόθυμος να ακούσω προτάσεις, αλλά σκέφτομαι μόνο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν σκοπεύω να αλλάξω την απόφασή μου, να μείνω δηλαδή στη Ρεάλ μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου, τον Ιούνιο του 2018. Είναι αλήθεια ότι υπήρξε συνάντηση με τη Ρεάλ και την εκτίμησα μετά τη σεζόν που πέρασε και είχα πολλούς τραυματισμούς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube