Με «προίκα» το υπέρ της 3-1 από την Αρμενία, η Νόα κατάφερε και άντεξε την πίεση της ΑΕΚ στην OPAP Arena και παρά την ήττα με σκορ 1-0, πανηγύρισε μια τεράστια πρόκριση στα playoffs του Conference League.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Ρουί Μότα, στάθηκε σε ένα μικρό επεισόδιο που είχε με τον Ματίας Αλμέιδα, ενώ, δήλωσε πολύ χαρούμενος και περήφανος για αυτό που πέτυχε η ομάδα του.

Μάλιστα, όλα αυτά συνέβησαν και ενώ νωρίτερα ο Μότα διέκοψε προσωρινά τις δηλώσεις του για να εμπλακεί στην ένταση που δημιουργήθηκε μπροστά στη φυσούνα με συνεργάτες του Αλμέιδα και ποδοσφαιριστές της Νόα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουί Μότα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα μου. Ο Αλμέιδα άρχισε να μου φωνάζει. Είναι φυσιολογικό να έχουν νεύρα, είναι ένα μεγάλο κλαμπ, έχει μεγάλο μπάτζετ και ήθελε να προκριθεί.

Καταφέραμε με καρδιά να προκριθούμε, έχουμε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Το καταλαβαίνω, είναι το πάθος του ποδοσφαίρου. Είναι ένα πολύ όμορφο γήπεδο, εύχομαι στην ΑΕΚ καλή επιτυχία».




ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με την Καϊράτ Αλμάτι

Το Conference League θυμήθηκε το «αριστούργημα» του Μαρίν κόντρα στη Σάμσουνσπορ!

Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού: Με Ουναΐ και Κρίστιανσεν, αλλά χωρίς Τσιριβέγια

Κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού ο Ουναΐ!

Πρεμιέρα με Μπόρατς, φινάλε με Μπράιτον: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Conference League

Παναθηναϊκός: Συντριπτικά υπέρ του οι πιθανότητες για 24άδα στο Conference League

Παντελίδης: «Κρύβει παγίδες η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, θέμα χρόνου να δέσουμε με Νίστρουπ»

Η Μπράιτον των Ελλήνων και τα δύσκολα ταξίδια: Το προφίλ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Παγκάκης: «Πρόκληση Φράιμπουργκ και Μπράιτον, δεν τρομάζουν τον καλό Παναθηναϊκό οι άλλοι»

Με τη Φράιμπουργκ που διεκδίκησε ευρωπαϊκό τρόπαιο και την… ελληνική Μπράιτον ο Παναθηναϊκός!

TAGS: A.E.K.