Πρόκειται ήδη για έναν προπονητή, που παρά τα 36 του χρόνια, έχει προλάβει να γράψει τη δική του ιστορία, αφού με μόλις 13 επαγγελματικά παιχνίδια στους πάγκους, οδήγησε τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να καταβάλλει στην Μπράγκα 10 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο λόγος για τον Ρούμπεν Αμορίμ, που δικαιώνει την επένδυση των «λιονταριών», καθώς σε συνολικά 40 ματς, έχει 29 νίκες, 7 ισοπαλίες και 4 ήττες, ενώ ειδικά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, η Σπόρτινγκ παραμένει αήττητη, έχοντας διαφορά 9 βαθμών από την πρώην ομάδα του, Μπράγκα και 10 από την Πόρτο.

Όπως είναι αναμενόμενο και αφού εκπροσωπεί τη δημοφιλή πορτογαλική σχολή, ήδη προκύπτει ενδιαφέρον από την Premier League, με το σημερινό ρεπορτάζ της «A Bola» να αποκαλύπτει φιλολογικό ενδιαφέρον από Λέστερ και Λιντς.

Αφού στο δημοσίευμα ξεκαθαρίζεται ότι δεν υπάρχει επίσημη προσφορά, τονίζεται ότι η τακτική και η λογική του Αμορίμ παρακολουθούνται έντονα από τις δύο ομάδες και δεν αποκλείεται από το καλοκαίρι να υπάρξουν εξελίξεις, καθώς το συμβόλαιο του Μαρσέλο Μπιέλσα ολοκληρώνεται, ενώ για τον Μπρένταν Ρότζερς υπάρχουν «σειρήνες» από άλλες ομάδες για να τον προσελκύσουν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube