Ένα συγκλονιστικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο ΝΒΑ έστειλε ο Ρίκι Ρούμπιο, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας τους με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ο πολύπειρος Ισπανός γκαρντ αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε και συνεχίζει να βιώνει, τονίζοντας ότι συνεχίζει τη μάχη για να βελτιώσει την ψυχική του υγεία, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη!

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Το βράδυ της 30ης Ιουλίου ήταν ένα από τα πιο σκληρά της ζωής μου. Το μυαλό μου βρέθηκε σε ένα σκοτεινό μέρος. Κατά κάποιο τρόπο ήξερα ότι βάδιζα προς αυτή την κατεύθυνση, όμως ποτέ δεν πίστεψα ότι δεν μπορούσα να ελέγξω την κατάσταση. Την επόμενη ημέρα, αποφάσισα να σταματήσω την επαγγελματική του καριέρα.

Μία ημέρα, όταν έρθει η στιγμή, θέλω να μοιραστώ μαζί σας όλη αυτή την εμπειρία ώστε να υποστηρίξω κόσμο που βρίσκεται σε παρόμοιες καταστάσεις. Μέχρι τότε, θέλω να μείνω στην προσωπική μου ζωή για να σεβαστώ εμένα και την οικογένειά μου, καθώς ακόμη δουλεύω στο κομμάτι της ψυχικής μου υγείας. Είμαι όμως στην περήφανη θέση να πω ότι βελτιώνομαι καθημερινά.

Ήθελε να δημοσιεύσω αυτό το μήνυμα σήμερα, επειδή η καριέρα μου στο NBA σήμερα ολοκληρώθηκε.

Όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2009, στο Draft στην Νέα Υόρκη. Τι όνειρο... Μετά από 12 χρόνια στη λίγκα, με όλα τα σκαμπανεβάσματα, έχω συλλέξει πολλές καλές αναμνήσεις και σπουδαίες σχέσεις. Μινεσότα, Γιούτα, Φοίνιξ, Κλίβελαντ. Ουάου. Σας ευχαριστώ!

Ειδική μνεία στο Κλίβελαντ. Το τελευταίο μου σπίτι. Ξέρω ότι τα πράγματα ήταν σκληρά, έτσι όπως τελείωσαν. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η χρονιά θα εξελιχθεί έτσι, όμως έχετε έναν θαυμάσιο οργανισμό που σέβεται απεριόριστα και καταλαβαίνει την κατάστασή μου, νοιάζεται για εμένα.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη και για την υποστήριξη!».
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

NBA Top 10: Φοβερός αδερφός Γκραντ, poster από Μίλερ και τάπα SGA σε Ζούμπατς

Ευχάριστα νέα: Ο Τόπιτς επέστρεψε στις προπονήσεις των Θάντερ μετά τη μάχη του με τον καρκίνο

Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή»

Πρώτος σέντερ σε ασίστ στην ιστορία ο Γιόκιτς: «Θα πίνω μπίρες και θα λέω ψέματα στα παιδιά μου»

Μυθικός Ντόντσιτς, κατήφορος χωρίς Γιάννη για Μπακς

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω μιλήσει με τους Μπακς για το μέλλον μου - Ο ατζέντης μου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Κάρι για τις πιθανότητες επανασύνδεσης με Τόμσον: «Θα ήταν απίστευτο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μακρινό σενάριο»

Η μεγάλη επανένωση: Ο Γκαρνέτ επιστρέφει από άλλο πόστο στους Τίμπεργουλβς - Θα αποσυρθεί και η φανέλα του!

Ντίλον Μπρουκς: «Εθισμένος στα social media ο Λεμπρόν, εγώ δεν μασάω απέναντί του»

Ρίβερς: «Δεν χρειάζονται σαρωτικές αλλαγές» στους Μπακς παρά το αρνητικό σερί