Αυτός που θα φέρει το περιβραχιόνιο στα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη νέα αγωνιστική σεζόν θέλει να είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο άσος των «κόκκινων διαβόλων» μιλώντας στα βρετανικά ΜΜΕ επεσήμανε ότι θα ήθελε να είναι ο διάδοχος του Βίντιτς ο οποίος θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την αγγλική ομάδα.

«Έχω υπάρξει αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε κάποια παιχνίδια και εάν ο προπονητής με θέλει δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γούεϊν Ρούνεϊ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βόμβα από το Sky Sports: «Οι υπόλοιπες ομάδες της Premier League θεωρούν πως η Σίτι θα υποβιβαστεί αν αποτύχει η έφεση»

«Αστον Βίλα και Τότεναμ ετοιμάζονται για να κάνουν κίνηση για τον Παυλίδη»

Φέργκιουσον: «Πάντα οι άνθρωποι είχαν μεγαλύτερη σημασία από τα παιχνίδια»

Ο Αντι Κάρολ κατονόμασε τον άνδρα που αποπειράθηκε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!