Ο Γουέιν Ρούνεϊ, πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρώτος σκόρερ της εθνικής Αγγλίας με 53 γκολ, και νυν προπονητής της Ντέρμπι, αναφέρθηκε σήμερα για άλλη μια φορά στον αγώνα του, για να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Το έκανε κατά την παρουσίαση του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, «Ρούνεϊ», στο Λονδίνο, όπου το πρώην νούμερο 10 των «κόκκινων διαβόλων», προχώρησε σε κάποιες εξομολογήσεις.

«Τις στιγμές που ένιωθα πολύ πεσμένος, απλά έπινα. Έπινα πολύ. Φοβόμουν ότι μπορεί να πεθάνω ή να σκοτώσω κάποιον. Ένιωθα ότι θα μπορούσα εύκολα να δολοφονήσω μια γυναίκα ή να οδηγήσω μεθυσμένος, μεταξύ πολλών άλλων πραγμάτων, που μου περνούσαν από το μυαλό. Έφτασα σε ένα σημείο που ένιωθα ότι ήθελα να αυτοκτονήσω. Τότε κατάλαβα ότι χρειαζόμουν βοήθεια, τόσο για να σώσω τον εαυτό μου όσο και την οικογένειά μου», είπε μεταξύ άλλων ο 36χρονος Ρούνεϊ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε επαφές με τον Φρατέζι η Νότιγχαμ Φόρεστ - Τα «θέλω» της Ίντερ για να παραχωρήσει τον παίκτη

Κλείνει στην Μπρέντφορντ ο Καντσελιέρι που έπαιξε το καλοκαίρι για Ολυμπιακό!

Πρωτοφανής υπεράσπιση από τον νέο κόουτς της Τσέλσι για τις γκάφες του Σάντσεθ: «Πρώτος φταίω εγώ»!

Πήρε προπονητή από το… ράγκμπι η Μπράιτον!

Είχε και... τρίτο ημίχρονο το ντέρμπι, καυγάδισε ο Έντσο με τον Θουμπιμέντι και τους χώρισαν

Χαμογέλασε στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Τσέλσι και έκανε βήμα πρόκρισης προς τον τελικό του Λιγκ Καπ η Άρσεναλ!

Τότεναμ: Ανακοίνωσε Γκάλαχερ από την Ατλέτικο

Κάρικ: «Είμαι και εγώ ένας από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ, ξέρω ότι έχω ευθύνη»

Χρειάστηκαν 5,5 λεπτά για ν’ αποφασιστεί ένα… αστείο οφσάιντ στο Νιούκαστλ – Σίτι

Σίτι με υπογραφή Σεμένιο και σφραγίδα Σερκί κόντρα στη Νιούκαστλ και αγκαλιά με την πρόκριση