Στην αγάπη του για τον Άρη και τη δυσκολία του να τον αποχωριστεί για να παίξει στην Πολωνία αναφέρθηκε ο Λίντσεϊ Ροζ. Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «festival-foot-espoirs.com», ο στόπερ της Λέγκια μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για το δέσιμο που ανέπτυξε με τους «κίτρινους»:

«Tαίριαξα αμέσως στον Άρη κι ένιωσα σαν στο σπίτι μου, έχοντας τη βοήθεια του Νικολά Ντιγκινί. Έκλαψα στο αυτοκίνητο καθώς έφευγα από την ομάδα γιατί δέθηκα πολύ με το κλαμπ, τους ανθρώπους του, αλλά και τον κόσμο. Πραγματικά έφυγα με πόνο καρδιάς. Ωστόσο, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Λέγκια», σημείωσε.

Εξήγησε εξάλλου ότι του έκανε μεγάλη εντύπωση το πάθος που ζει ο κόσμος το ποδόσφαιρο στη χώρα μας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Γαλλία είναι παθιασμένη με το ποδόσφαιρο, αλλά η τρέλα στην Ελλάδα είναι απίστευτη. Το νιώθεις στην καθημερινότητά σου, στον δρόμο, στο σούπερ μάρκετ… παντού.

Δεν το έχω δει, ούτε το βρήκα ποτέ στη Γαλλία. Εκτός ίσως από τη Μασσαλία, τη Λανς ή τη Λυών, συλλόγους με ισχυρή ταυτότητα αλλά κατά τα άλλα είναι ασύγκριτος με τους υπόλοιπους. Οι άνθρωποι ζουν για την ομάδα τους, είναι σχεδόν θρησκεία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης