Ο Λίντσεϊ Ροζ τόνισε πως δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Άρης μετά το 2-0 της ΑΕΚ, στάθηκε στην πίεση που δέχτηκαν από την Ένωση, ζήτησε καλύτερη εικόνα στο ματς της επόμενης Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τόνισε πως είναι επαγγελματίες κι έχουν πάντα κίνητρο.

Αναλυτικά: «Όταν είναι 2-0 στο 15' είναι δύσκολο να αντιδράσεις. Όχι αδύνατο, αλλά πολύ δύσκολο. Μας πίεσε πολύ η ΑΕΚ μαζί και με τον κόσμο της. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Με τον κόσμο μας σε μία… καυτή και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα την άλλη εβδομάδα, θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε τη σημερινή μας εικόνα, να πάρουμε ώθηση από την κερκίδα και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για την έλλειψη κινήτρου στο σημερινό ματς: «Δεν θα συμφωνήσω απόλυτα… Είμαστε επαγγελματίες. Παίζουμε για τους εαυτούς μας, για την ομάδα και τη φανέλα που φοράμε, το σήμα και τον κόσμο μας. Αυτό θα κάνουμε στα επόμενα πέντε ματς. Σίγουρα, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά θα κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι για τον τελικό. Είναι ο βασικός μας στόχος. Ο προπονητής και το stuff θα μας προετοιμάσουν, ώστε να είμαστε 100% έτοιμοι για να… πεθάνουμε στο γήπεδο για τον τίτλο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χριστογεώργος: «Μοναδικό αυτό που βιώνουμε, δεν μπορούσα να το φανταστώ κάτι τόσο μεγάλο»

Επέστρεψε στην Τούμπα ο Σβαμπ: «Γειά σου ΠΑΟΚάρα, ελπίζω να τα πούμε σύντομα ξανά»

Οι αντιπαραθέσεις Ηλιόπουλου-Πρίτσα και Μαρινάκη με Σαββίδη-Μονεμβασιώτη στη συσκεψη των ιδιοκτητών

Σοκ στον ΠΑΟΚ με Τάχα Άλι και Παβλένκα, μπαίνουν και οι δυο στο χειρουργείο!

Η θέση της ΑΕΚ για την κεντρική διαχείριση - Προτείνει ταμείο ειδικού σκοπού για τις ομάδες εκτός Big 4

«Μου αρέσει το 1vs1 και να βοηθάω την ομάδα να σκοράει»: Επίσημο και του Οφόρι στον Ατρόμητο!

Λύση μέσω της Deloitte για τα τηλεοπτικά έσοδα – Τι συζητήθηκε στη συνάντηση των Big-4

Αριάγκα: «Προσαρμόζομαι στην ΑΕΚ για να δώσω την καλύτερη βερσιόν μου»

Κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο Άρης για το προκλητικό γκράφιτι στο γήπεδο!

Άρης: Επιστροφή στις προπονήσεις με έμφαση στην τακτική από τον Γρηγορίου

TAGS: Άρης