Χαρούμενος για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Κοροίβου Αμαλιάδας ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος την απέδωσε στη διάθεση των παικτών του που δεν παράτησαν το παιχνίδι, αλλά και στην τύχη.
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι δεν παράτησαν το παιχνίδι, πρεσάρισαν, πίεσαν, έκαναν ό,τι καλύτερο στην άμυνα. Πήραμε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε κερδίσει και ο Κόροιβος, σταθήκαμε όμως πιο τυχεροί. Θέλω να ευχηθώ στον Κόροιβο τα καλύτερα, είναι μία ομάδα που είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, μας δυσκόλεψαν αρκετά και δυσκολευτήκαμε να φτάσουμε στο καλάθι. Σε κάθε περίπτωση όμως η νίκη είναι νίκη και συνεχίζουμε. Και να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, υγεία και αγάπη και να κοιτάξουμε το συνάνθρωπο, αυτές τις δύσκολες εποχές», ήταν τα λόγια του Σούλη Μαρκόπουλου.
Από την πλευρά του, ο Ζάνις Πέινερς υπογράμμισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη σημαντική αυτή νίκη που πετύχαμε εν μέσω και της περιόδου των Χριστουγέννων. Καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι από μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να πούμε ότι σεβόμαστε τους παίκτες της άλλης ομάδας».