Τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League έθεσε για άλλη μία φορά ως στόχο ο Ιβάν Σαββίδης, σε επικοινωνία με συνεργάτες του στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Η διοίκηση, έχοντας από τώρα τις πρώτες εισηγήσεις του Αμπέλ Φερέιρα σχετικά με τον σχεδιασμό της ομάδας την επόμενη σεζόν, επιχειρεί να τρέξει τις μεταγραφές και ό,τι άλλο ζητήσει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Παράλληλα, ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται σε επικοινωνία με τον «εκλεκτό» για τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην ΠΑΕ, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στις παραπάνω ενέργειες και να ξεκινήσει η ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, εκείνο που τονίζει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας είναι: «Στόχος είναι να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο τον ΠΑΟΚ. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, πρέπει να εξασφαλιστεί η αυτάρκεια του συλλόγου. Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο με την κατασκευή του νέου γηπέδου και με τη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League».

Είναι μία από τις ατάκες που λέει ο ομογενής επιχειρηματίας επί καθημερινής βάσης στους συνεργάτες του και πρέπει να κάνουν πράξη το όραμά του…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.