Όλα τα δεδομένα γύρω από την επικείμενη μεταγραφή του Κώστα Γαλανόπουλου στον Άρη μετέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«O Γαλανόπουλος ήταν μια από τις εισηγήσεις του Ουζουνίδη από την αρχή του καλοκαιριού, τότε δεν είχε προχωρήσει για μια σειρά από λόγους. Ο Ρέγες προσπαθούσε να κλείσει άλλες περιπτώσεις και ο παίκτης ήθελε να δοκιμάσει στο εξωτερικό μετά το πέρασμα του από τον ΑΠΟΕΛ και την Κύπρο. Είναι μια win-win κατάσταση, ο Άρης έψαχνε να προσθέσει έναν ποιοτικό χαφ στους υπάρχοντες και ο Γαλανόπουλος κινδύνευε να μην βρει μια αξιόλογη ομάδα. Δεν είναι το κλασικό εξάρι, βέβαια, είναι ένας box to box μέσος αλλά δεν θα διστάσει να γίνει και επιθετικός. Το θετικό είναι ότι γνωρίζει την φιλοσοφία του προπονητή, έχει παραστάσεις, θα βοηθήσει στα αποδυτήρια. Το μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι δεν έκανε προετοιμασία, θα χρειαστεί ένα εύλογο διάστημα να ετοιμαστεί και να παίξει. Σε καλή ηλικία, μπορεί να αναγκάσει τον Γιοβάνοβιτς να πάει και στο Βικελίδης. Ο Άρης ακολούθησε μια τακτική και δικαιώθηκε, περιμένουμε τον Γαλανόπουλο εντός της ημέρας», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι οι «κίτρινοι» έχουν φέρει ήδη τους Γιαννιώτα, Αθανασιάδη και Δώνη, παίρνουν τον Γαλανόπουλο, έρχεται και ο Διούδης και αυτό μπορεί μελλοντικά να φέρει κι άλλους πρωτοκλασάτους Έλληνες.

Ο Σαββόπουλος σημείωσε ότι ο Άρης έχει να διανύσει διπλάσιο δρόμο σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, λόγω και των 15 μεταγραφών που έχει κάνει έως τώρα, με αποτέλεσμα η νίκη στην πρεμιέρα να έχει διπλή σημασία.

Στα μεταγραφικά, δε, συμπλήρωσε ότι κάτι θα γίνει στην επίθεση, ενώ δεν θα απέκλεισε πέραν του Γαλανόπουλου, αν συντρέξουν οι οικονομικές και αγωνιστικές προϋποθέσεις, η ομάδα της Θεσσαλονίκης να πάρει κι άλλον έναν χαφ.

Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο Υoutube

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς

TAGS: Άρης