Θέμα χημείας έθεσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος, αναλύοντας τα αίτια της αγωνιστικής μεταμόρφωσης του Άρη προς το καλύτερο το τελευταίο διάστημα.

«Ήταν δύσκολες οι συνθήκες στο χθεσινό ματς, αλλά μας ζέσταναν όσα είδαμε. Το ποδόσφαιρο που είδαμε ήταν κατά διαστήματα καλό, μετά από αρκετές αγωνιστικές ο κόσμος χειροκρότησε τους παίκτες του Άρη, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια. Ο Χιμένεθ χρησιμοποίησε μόνο 12 ποδοσφαιριστές, έχοντας στο μυαλό του προφανώς ότι ο Μορόν δεν έπαιξε και θα είναι φρέσκος. Το ίδιο ο Φαμπιάνο και ο Παναγίδης. Φαίνεται ότι ο Άρης είναι καλά στα τρία τελευταία ματς, γίνεται πιο συμπαγής, αποκτά ταυτότητα. Ο Χιμένεθ καταλήγει σε έναν κορμό, περιμένοντας και κάποιες επιστροφές, αλλά και τον Χόγκλα. Έχει βρει μια χημεία. Παρά την καλή του εικόνα, είναι στο -10 από τον τέταρτο Λεβαδειακό και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια για να καλύψει τη διαφορά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση του Καντεβέρε, ο οποίος ταλαιπώρησε τον Μουκουντί και κράτησε χαμηλά την αντίπαλη άμυνα, χαρακτηρίζοντάς τον ένα από τα χθεσινά κέρδη των «κίτρινων», όπως και τον Ρόουζ.

Παράλληλα, ο Σαββόπουλος υπογράμμισε ότι κανείς δεν κατάλαβε γιατί ακυρώθηκε το γκολ του Άρη, ενώ χαρακτήρισε «όλα τα λεφτά» το προσεχές ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: Άρης