Στο εάν θα επηρεάσει την μεταγραφική τακτική του Άρη η απόφαση επιδίκαση του 1,1 εκατομμυρίου ευρώ στον Οριόλ στάθηκε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των κίτρινων ενημέρωσε ότι από την ΠΑΕ θα προσπαθήσουν να διακανονίσουν το οφειλόμενο ποσό με την πλευρά του παίκτη, επισημαίνοντας ότι η προθεσμία για να βρεθεί λύση είναι η τελευταία ημέρα του Σεπτέμβρη.

Τέλος, ανέφερε ότι η απόφαση αυτή ενδεχομένως να δείχνει την πρόθεση της UEFA να αναγνωρίζει συνέχεια, στις ομάδες που έχουν αλλάξει οικονομικά στοιχεία.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»

TAGS: Άρης