Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Άρη μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος. Ο ρεπόρτερ του σταθμού, αναφέρθηκε αρχικά στη μεγάλη νίκη στην Τρίπολη επί του Asteras AKTOR τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο «διπλό» απέτρεψε μια μεγάλη εσωστρέφεια στην οποία μπορούσε να μπει η ομάδα κατά τη διάρκεια της διακοπής.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουν οι «κίτρινοι» μετά την επανέναρξη, ενώ μίλησε και για τους παίκτες που θα επιστρέψουν από τους τραυματισμούς πρώτοι, ενώ έκλεισε με την αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος για τον Μάρτιν Χόνγκλα.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Αλέξη Σαββόπουλου:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: Άρης