Το σχόλιό του μετά την ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ (3-1) στην Τούμπα έκανε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Αρχικά αναφέρθηκε στον έντονο εκνευρισμό που επικρατεί στην ομάδα, ο οποίος εκφράστηκε μέσα από μια γενικευμένη αντίδραση με ανακοινώσεις και ποσταρίσματα. Τόνισε δε πως από τους «κίτρινους» γίνεται λόγος για «σημαδεμένη τράπουλα», σχολιάζοντας τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται.
Ο Σαββόπουλος σημείωσε μάλιστα ότι, κατά τη δική του άποψη, πρόκειται για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.
«Τα λέγαμε μέσα στην εβδομάδα για τον Σέρβο οπαδό της Παρτιζάν και τον τιμωρημένο Ιταλό VARίστα. Ο Άρης πήγε σαν πρόβατο στη σφαγή. Βλέπω ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Αν ο Μορόν είχε σκοράρει στη μεγάλη ευκαιρία του, θα βλέπαμε τι άλλο θα μπορούσαν να σκαρφιστούν ο διαιτητής και ο VAR», είπε μεταξύ άλλων και κατέληξε: «Δεν είπε κανείς πως ο Άρης είναι καλύτερη ομάδα, αλλά τα ματς πρέπει να κρίνονται στο χορτάρι».