Το ρεπορτάζ του Άρη μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

«Το ζήτημα για τον προπονητή είναι πώς θα καταφέρει να ενσωματώσει στο ρόστερ όλες τις ποιοτικές μονάδες που υπάρχουν. Μέσα από τα επόμενα παιχνίδια πρέπει να το πετύχει, καθώς και στη διβδόμαδη διακοπή», ανέφερε ως ένα γενικό σχόλιο για τους «κίτρινους».

«Έχει κάποια ερωτηματικά η ενδεκάδα, δοκιμάζεται ο Ντιαντί αντί του Φετφατζίδη, ίσως παίξει ο Σίστο αντί του Σαβέριο. Οι καινούργιοι ποδοσφαιριστές έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους, κάποιοι παίκτες επέστρεψαν, επομένως υπάρχουν λύσεις», είπε για το επερχόμενο ματς με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες (24/08).

Τέλος, σχολίασε τα μεταγραφικά αναφέροντας: «Νομίζω ότι μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του Μορόν. Αν μείνει, ο Άρης θα του κάνει πρόταση με καλύτερο συμβόλαιο. Οι Θεσσαλονικείς έχουν βρει τον αντικαταστάτη του αν φύγει, ο Αραούχο δεν είναι προτεραιότητα».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ταρέμι: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι θύμα πολέμου - Είναι αθώα αξίζουν την ειρήνη»

Πρόστιμο 18.000€ στην ΑΕΚ για το ματς στο Πανθεσσαλικό - Ποινές και σε ΠΑΟΚ, Κηφισιά

Κετσετζόγλου: «Ξαφνικά ανακαλύφθηκε ένα πέναλτι - Ανησυχητικό αυτό που είδαμε στη Νεάπολη ενόψει της συνέχειας»

Η… καλημέρα του Παναθηναϊκού με την «παράσταση» της Λεωφόρου!

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Μπρούνο για ΠΑΟΚ - Ερωτηματικό ο Ποντένσε, αρχηγική η παρουσία του Ρέτσου»

Δεσύλλας: «Επιβεβαιώνει την πρόοδο και αρχίζει να… δένει ο Παναθηναϊκός - Το πιο γεμάτο του ματς με Μπενίτεθ»

Τσορμπατζόγλου: «Προκαλεί μια ανησυχία η εικόνα του ΠΑΟΚ - Το δεύτερο πέναλτι είναι ο ορισμός του απρόσεκτου»

Τι συμβαίνει σε τριπλή ισοβαθμία ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού-ΑΕΚ: Ποια ομάδα βγαίνει πρώτη και με ποια κριτήρια

ΑΕΚ: Το μήνυμα Νίκολιτς και οι κινήσεις για αντίδραση

«Όχι το ίδιο λάθος», το μήνυμα στον Ολυμπιακό ενόψει ΠΑΟΚ

TAGS: Άρης