Στη συνθήκη που αντιμετωπίζει ο Άρης στη διαδικασία των playoffs, αλλά και στα δεδομένα μετά την ήττα από την ΑΕΚ αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε πως οι Θεσσαλονικείς έχουν άχαρο ρόλο σε αυτούς τους αγώνες, σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν φοβερό κίνητρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στην κουβέντα για το αν οι συνεχόμενες ήττες θα επηρεάσουν την ομάδα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, υπογράμμισε ότι ο Άκης Μάντζιος θεωρεί ότι δεν έχουν σχέση τα playoffs με τον τελικό, τονίζοντας πως αποτελεί ερωτηματικό πώς επιδρά αυτή η συνθήκη στους παίκτες.

Όσον αφορά το ματς με την ΑΕΚ στάθηκε στην καλή εικόνα των «κίτρινων» στο πρώτο μέρος και στο νεκρό διάστημα που είχαν με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Παράλληλα, ο Αλέξης Σαββόπουλος μίλησε και για τις συζητήσεις που αναπτύχθηκαν όσον αφορά την αργοπορία των παικτών του Άρη να βγουν στο δεύτερο 45λεπτπο.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν τον Αντράντε»

Τσανάκας: «Μοιάζει το ντέρμπι της Τούμπας με της Λεωφόρου - Τα μεταγραφικά σενάρια»

Κετσετζόγλου: «Να τελειώσει τη δουλειά και να πάρει τον τίτλο η ΑΕΚ - Διαθέσιμοι οι Γιόβιτς και Μάνταλος στη Λεωφόρο»

Σε τρεις φάσεις η διάθεση των διαρκείας για τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό - Η προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

ΠΑΟΚ: Σύμβουλος του Σαββίδη ο Παπαμιμίκος - Παραθέτει συνέντευξη Τύπου στις 13:30

Παντελίδης: «Δεν έχω μιλήσει με τον Ηρακλή»

Δεσύλλας: «Ντέρμπι αντίδρασης κόντρα στην ΑΕΚ για τον Παναθηναϊκό - Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για το μέλλον»

Συνάντηση κορυφής στον ΠΑΟΚ: Τα λένε Σαββίδης και Λουτσέσκου!

Κούλης Αποστολίδης στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ»: «Γιατί τόσοι τραυματισμοί στον ΠΑΟΚ;»

Λουτσέσκου: «Οι χειρότεροι μήνες της ζωής μου - Ο πόνος δεν περνάει, χάσαμε από τον φόβο της αποτυχίας»!

TAGS: Άρης