Τα τελευταία νέα του Άρη μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom» ο Αλέξης Σαββόπουλος!

Αρχικά αναφέρθηκε στην προετοιμασία των «κίτρινων» της Θεσσαλονίκης για την εντός έδρας αναμέτρησή τους με τον Asteras AKTOR (31/8, 20:00, κεκλεισμένων των θυρών), τονίζοντας ότι μοναδικό ζητούμενο είναι η νίκη, έτσι ώστε η ομάδα να πάει με ηρεμία στη διακοπή λόγω των εθνικών.

Στη συνέχεια τόνισε ότι κάθε μέρα που κυλάει είναι προς όφελος του Άρη, αφού πρόκειται για μία καινούρια ομάδα, που μετασχηματίζεται και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, ενώ στάθηκε και στις επιστροφές των Φαμπιάνο, Νταρίντα.

Τέλος, μίλησε και για τον Μορόν, μεταφέροντας ότι οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του συνεχίζονται, ενώ και ο ίδιος, πλέον, θεωρεί ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να παραμείνει στον Άρη.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Στη σκέψη του Νίκολιτς και η Ράγιο, όχι μόνο ο Ολυμπιακός - Τι ισχύει με την ανανέωση του Γκατσίνοβιτς»

Κυκλοφορούν και... κάνουν φτερά: Τα εισιτήρια του Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Νικολακόπουλος: «Ανησυχία για Ρέτσο-Τζολάκη στον Ολυμπιακό ενόψει ΑΕΚ»

Δούκας: «Τον Ιούνιο έρχονται τα επιμέρους τμήματα του γηπέδου στον Βοτανικό»

Αθανασίου: «Αν τηρηθούν κανόνες και συμβάσεις για το ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να έχει την αποκλειστική χρήση»

Stoiximan Super League: Τότε ξεκινάει το πρωτάθλημα της νέας σεζόν

Το πρόγραμμα με τις ημέρες και τις ώρες των playoffs για το 5-8

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας των playoffs - Η ημέρα και οι ώρες των ντέρμπι σε Φάληρο και Τούμπα

Το πρόγραμμα των playoffs: Κοινή ώρα έναρξης στις 3 τελευταίες αγωνιστικές!

Κετσετζόγλου: «Θα μετρήσει πολύ αν φύγει αλώβητη η ΑΕΚ από το Φάληρο-Έχει στοιχεία για να είναι βασικός ο Γκατσίνοβιτς»

TAGS: Άρης