Άλωσε το Περιστέρι με ανατροπή και μπήκε με το «δεξί» στη νέα εποχή ο Άρης, επικρατώντας με σκορ 2-1 του Ατρόμητου στο ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ στην άκρη του «κίτρινου» πάγκου.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο ρεπόρτερ της ομάδας, Αλέξης Σαββόπουλος, σχολίασε την εμφάνιση της ομάδας της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας πως πήρε μια άξια νίκη που τη χρειαζόταν πολύ ώστε να κερδίσει χρόνο, ηρεμία, ψυχολογία, αλλά και να «ρεφάρει» την εντός έδρας απώλεια από τον Παναιτωλικό.
Αναφορικά με το ντεμπούτο του Ισπανού τεχνικού δήλωσε πως με το... καλημέρα είδαμε μια ομάδα του Χιμένεθ, με τον Άρη να είναι στιβαρός μεσοαμυντικά, σοβαρός και μετρημένος. Άλλωστε, υπενθύμισε πως για αυτό αποκτήθηκε ο έμπειρος τεχνικός γιατί ξέρει την ελληνική πραγματικότητα, ενώ δεν δίστασε να κάνει και καίριες παρεμβάσεις στα πρόσωπα (βλ. Διούδη, Σίστο και Ντούντου).
Ακούστε το σχόλιο του Αλέξη Σαββόπουλου στο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.