Τα τελευταία νέα του Άρη, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom» ο Αλέξης Σαββόπουλος!

Αρχικά, μίλησε για τις προσθήκες που έχει κάνει ως τώρα στο ρόστερ του, οι οποίες θα είναι 9 μετά την ολοκλήρωση των deal με Τεχέρο και Γιένσεν, τονίζοντας ότι πρόκειται για επιτυχία το ότι οι «κίτρινοι» έχουν καταφέρει τόσο νωρίς στη μεταγραφική περίοδο να ενισχυθούν σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Επιπλέον, στάθηκε στον καθοριστικό ρόλο που παίζει ο Ρούμπεν Ρέγιες, ο οποίος… ανοίγει πόρτες, οι οποίες δεν θα άνοιγαν αν δεν ήταν αυτός, ενώ στάθηκε στον Κάρλες Πέρεθ, τονίζοντας ότι αν είναι καλά, μπορεί να γίνει ο ηγέτης του Άρη.

Τέλος, ανέφερε ότι ο Άρης προσπαθεί να ενισχυθεί στον άξονά του με έναν ποιοτικότατο ποδοσφαιριστή, ενώ μίλησε ειδικά για την περίπτωση του Ράτσιτς, την οποία χαρακτήρισε πολύ δύσκολη, αφού είναι πολύ ακριβός και πολλές οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Άρη στο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης