Ο αυριανός πρώτος προημιτελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι πρωτεύουσας σημασίας για τον Άρη, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

«Στο πρωτάθλημα με την απόσταση που υπάρχει πλέον ο πιο ρεαλιστικός στόχος είναι να εξασφαλίσει ο Άρης την πέμπτη θέση και να κοιτάξει διακριτικά και λίγο παραπάνω. Οπότε για τον Άρη το Κύπελλο είναι πολύ σημαντικό και ο αυριανός αγώνας μετρά πιο πολύ από ό,τι το ματς του πρωταθλήματος που πέρασε», ανέφερε.

Σχετικά με το πλάνο του Άλαν Πάρντιου για την ενδεκάδα που θα παρατάξει αύριο, τόνισε: «Είναι πιθανή η απουσία του Νταμπό, γιατί ήταν καλός την Κυριακή και το πλάνο λειτούργησε πολύ καλά με εκείνον. Είναι πολύ πιθανό να πάρει τη θέση του στον άξονα ο Ματέο και να πάει στα άκρα ο Καμάτσο ή ο Ιτούρμπε. Στην άμυνα και στους υπόλοιπους του κέντρου δεν αναμένουμε διαφοροποίηση. Στην επίθεση φάνηκε πως ο Γκρέι δεν ανταποκρίθηκε σε τέτοιο στυλ παιχνιδιού. Ο Πάλμα δεν θα παίξει από την αρχή, ενώ και ο Καμαρά θα έρθει από τον πάγκο. Θα δούμε μήπως βάλει ο Πάρντιου τον Καμάτσο ως… ψευτο-εννιάρι».

Όσο για το αν υπάρχει ακόμη θέμα Μαντσίνι-Ολυμπιακού; «Δεν βλέπω να προχωράει το Μαντσίνι, γιατί κατ’ αρχάς δεν υπάρχει σύγκλιση με τον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά στις δικές του αποδοχές. Ο Αργεντινός δεν πέφτει από τις 600.000 και δεν φαίνεται να δίνει τόσα χρήματα για παίκτη ροτέισον ο Ολυμπιακός», είπε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρης: Το ξεκάθαρο μήνυμα Γρηγορίου στους παίκτες για θέση στην ενδεκάδα

ΠΑΟΚ: Τεστ με Λεβαδειακό στη διακοπή και αντίστροφη μέτρηση για Ντεσπόντοφ

Ολυμπιακός: Η απαίτηση Αλγκουαθίλ από τα χαφ, η δουλειά του Μπέιλι και τα μεταγραφικά δεδομένα

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

TAGS: Άρης