Σε συμφωνία τόσο με τον Γιοσινόρι Μούτο οσο και με τον Χουαν Ιτούρμπε έχει ήδη έρθει ο Αρης, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος, εξηγώντας τι… αναμένουμε από εδώ και πέρα.

«Ο Μούτο θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από την Νιουκάστλ, δεν υπολογίζεται κι αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Άρης. Σε γενικές γραμμές τα έχουν βρει, αν καταφέρει να θυμηθεί την τριετία του στην Μάιντς θα είναι πολύ χρήσιμος. Με τον Ιτούρμπε υπάρχει προφορική συμφωνία, περιμένουν στον Αρη να τους ενημερώσει αν θα έρθει αύριο να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να δει το ματς με την Αστάνα», είπε μεταξύ αλλων.

Ερωτηθείς για τον Καμαρα, ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι μπήκε σε δεύτερη μοίρα μετά το ενδιαφέρον των «κιτρίνων» για τον Μούτο, ενώ για τον

Τέλος, σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Σαββόπουλος σημείωσε ότι οι ανθρωποι του Αρη είναι επιφυλακτικοί για τον Ματέο Γκαρσία, που ίσως είναι στον παγκο. Ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Σούντγκρεν, σε αντίθεση με τον Φαμπιανο που πιθανότατα θα είναι στο βασικό σχημα κόντρα στην Αστάνα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς: «Είμαστε πρωταθλητές και πρέπει να παίζουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό» - Τι είπε για τον Βάργκα

Ηλιόπουλος: «Εύχομαι όλες οι ομάδες να αγωνίζονται για το ευ αγωνίζεσθαι, είναι δύσκολο...»

ΑΕΚ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Γκατσίνοβιτς με πρόβλημα στον μηνίσκο

Τουμπά: «Η βαθμολογία δεν αλλάζει, αλλά πρέπει να μπούμε με με ψυχή και καρδιά στο τελευταίο ματς»

Το υπέροχο τελείωμα του Γιόβιτς και η «απάντηση» του Μύθου: Τα highlights από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Κάλεσμα της Original για υποδοχή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο!

Κετζιόρα: «Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το Champions League»

Μύθου: «Μπορούσαμε περισσότερα για τα 100 χρόνια, το χρωστούσαμε στους οπαδούς και στους εαυτούς μας»

Νικολογιάννης: «Καμία δικαιολογία για την εικόνα του Παναθηναϊκού-Δεν είναι θέμα κινήτρου αλλά σχεδίου»

Χριστόγλου: «Κάτι έκανε στα τελευταία ντέρμπι ο Ολυμπιακός»

TAGS: Άρης