Το ρεπορτάζ του Άρη μετέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της αγωνιστικής, αυτό με τον ΠΑΟΚ.

Ο ρεπόρτερ των κίτρινων επεσήμανε ότι το μέγα ζήτημα είναι το πώς θα επιλέξει να χρησιμοποιήσει και να διαχειριστεί το διαθέσιμο ρόστερ που έχει ο Μανόλο Χιμένεθ.

Όπως ανέφερε έχει ήδη χρησιμοποιήσει κάποιους παίκτες στο ματς του Κυπέλλου και φυσικά έχει και τους πολλούς τραυματισμούς που περιορίζουν τις λύσεις.

Ο Αλέξης Σαββόπουλος παρέθεσε όλες τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει ο Ισπανός τεχνικός του Άρη για την 11άδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο αίτημα που έχει καταθέσει ο Άρης στην ΚΕΔ για αλλαγή VAR και διαιτητή στο οποίο ακόμη περιμένει μια απάντηση.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: Άρης