Μακρά λίστα εναλλακτικών στόχων έχει ο Άρης, σε περίπτωση που δεν κλείσει θετικά η δύσκολη υπόθεση του Μπράουν Ιντέγε, όπως τόνισε ο Αλέξης Σαββόπουλος.

«Δεν είναι μόνο ένας ο εναλλακτικός στόχος. Ο Ιντέγε είναι δύσκολη περίπτωση, αμειβόταν με πάρα πολλά χρήματα. Έχει ρίξει νερό στο κρασί του γιατί καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να πάρει τα χρήματα αυτά από τον Άρη, αλλά το θέμα είναι πόσο μπορεί να κατεβάσει τις απαιτήσεις του και πόσο μπορεί να ανέβει ο Άρης. Μέχρι τις 15 Ιουνίου νομίζω είναι η διορία που έχει για να απαντήσει. Ο Άρης βέβαια είναι έτοιμος για την περίπτωση αρνητικής απάντησης, έχει εναλλακτικές».

Στη συνέχεια σχολίασε τις υπόλοιπες περιπτώσεις παικτών που απασχολούν τους κιτρινόμαυρους, λέγοντας: «Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για τον δανεισμό με οψιόν αγοράς του Γιέφτοβιτς. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει για το οικονομικό και περιμένει το οκ του Ερυθρού Αστέρα. Ανοιχτή παραμένει και η πιθανότητα παραμονής του Ρόουζ. Βρίσκεται στα γραφεία αυτή την ώρα και συζητάει με τον Διαμαντόπουλο μήπως μείνει και αυτός. Δεν νομίζω να μείνει ο Φετφατζίδης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΛ Novibet: Με τέσσερις απουσίες λόγω καρτών κόντρα στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Σε… αναγκαστικές αλλαγές λόγω καρτών με ΑΕΛ Novibet ενόψει playoffs

ΕΛ.ΑΣ.: Ταυτοποιήθηκαν 14 άτομα για τη φραστική επίθεση σε δημοσιογράφους στην Τούμπα

Τσακίρης: «Πασιφανής η έλλειψη συγκέντρωσης - Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών»

Τσανάκας: «Πολλά μικρά στοιχεία δείχνουν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει και διαφορετικό ποδόσφαιρο»

Ντέμης: «Ψάχνεις φαβορί φέτος - Η ΑΕΚ έχει ένα ωραίο… πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός καλά κάνει που σκέφτεται την Μπέτις»

Τσορμπατζόγλου: «Τεράστιο πλεονέκτημα η άμυνα για τον ΠΑΟΚ - Σε φάση ξεκούρασης ο Μεϊτέ»

Αποθέωση στη Σερβία για Γιόβιτς: «Δικαιώνει την ΑΕΚ - Έρχεται ενδιαφέρον από κορυφαίες λίγκες»

Δεσύλλας: «To σκεπτικό του Παναθηναϊκού για ΟΑΚΑ ενόψει Βοτανικού - Όλα περιστρέφονται γύρω από το ματς με την Μπέτις»

ΠΟΕΣΥ για την εισβολή οπαδών στα δημοσιογραφικά της Τούμπας: «Κανείς δεν επιτρέπεται να απειλεί δημοσιογράφους»

TAGS: Άρης