Ο Φελίπε Σαντάνα γνωρίζει πολύ καλά τι εστί Τούμπα, καθώς είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ με τη Σάλκε στα προκριματικά του Champions League, τον Αύγουστο 2013.

Τότε οι Γερμανοί είχαν επικρατήσει με σκορ 3-2 του «Δικεφάλου του Βορρά», παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ περιμένει να υπάρξει fair play και περιμένει να κερδίσει ο καλύτερος, δηλαδή ο Ολυμπιακός!

«Έχω δει βίντεο στο YouTube. Ξέρω το γήπεδο, έπαιξα εκεί με τη Σάλκε, αλλά χωρίς κόσμο. Στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και είμαστε σε καλό δρόμο. Οι φανέλες μας γράφουν "respect". Και υπάρχει και αυτό που λέγεται fair play. Αυτό που θέλω είναι να γίνει ωραίο ματς και να κερδίσει ο καλύτερος, δηλαδή εμείς», τόνισε ο 28χρονος παίκτης στη Real News.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Να μας πουν οι Ρώσοι τον τρόπο για Μπαρίνοφ - Δεν είναι η βασική επιλογή, ο Ριμπάλτα δουλεύει άλλη περίπτωση»

Παναθηναϊκός: Πένια, Τσάπρας, υψηλές θερμοκρασίες, δουλειά σε ανάπτυξη και άμυνα (vids)

Νικολακόπουλος: «Η διαφορά για τον Σμαΐλοβιτς και τι προκύπτει από Τουρκία για Άμραμπατ»

Αθανασίου: «Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για τον Ντε Φράι - Πιέζει ο Φαν Ντρόγκελεν να έρθει»

Παλαίμαχος ΤΣΣΚΑ για Μπαρίνοφ: «Η ΑΕΚ είναι καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνον»

Επίσημο του Τσιντώτα στον Ηρακλή!

«Καλό ταξίδι Τάκη»: Το «αντίο» του Ολυμπιακού στον Γκώνια

Κετσετζόγλου: «Ίσως σημαίνει κάτι σημαντικό για Μπαρίνοφ η κίνηση της ΤΣΣΚΑ - Απορώ με την πρωτοβουλία της ΕΠΟ»

«Θα είσαι πάντα ένας φίλος»: Αποχαιρέτησε τον Λόβρεν ο ΠΑΟΚ

«Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να ξεκινήσω στον Παναθηναϊκό»: Το μήνυμα Πένια και Τσάπρα