Η Σάντερλαντ θέλει να δυναμώσει σημαντικά την επιθετική της γραμμή, έχοντας την απόκτηση του Τζακ Γκρίλις σε προτεραιότητα.

Ο προπονητής της ομάδας, Ρετζίς Λε Μπρις, ψάχνει τον κατάλληλο άνθρωπο που θα ξεδιπλώνει την επίθεση της Σάντερλαντ και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει επικεντρωθεί στην περίπτωση του Γκρίλις, έχοντας μάλιστα ήδη καταθέσει πρόταση στη Μάντσεστερ Σίτι. Η κίνηση αυτή δείχνει τη διάθεση του συλλόγου να ενισχύσει άμεσα το ρόστερ του με έναν ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου.

Η Σάντερλαντ θέλει να αποκτήσει τον 30χρονο μεσοεπιθετικό με τη μορφή δανεισμού, καλύπτοντας ένα μέρος του συμβολαίου του, ενώ επιθυμεί να βάλει και μία οψιόν αγοράς.

Την περσινή σεζόν, ο Γκρίλις πέρασε τη χρονιά δανεικός στην Έβερτον, με την οποία, σε συνολικά 22 εμφανίσεις, πέτυχε δύο γκολ, ενώ μοίρασε και έξι ασίστ, μέχρι να τραυματιστεί και να χάσει τη μισή χρονιά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube