Στο λιμάνι του Αθηνιού στη Σαντορίνη προσέκρουσε ελαφρά, στις 7:39 σήμερα το πρωί, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίου OLYMPUS κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός. Από την πρόσκρουση προκλήθηκαν εκδορές στην αριστερή πλευρά του πλοίου πάνω από την ίσαλο γραμμή.

Στο OLYMPUS -που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιά, Μήλο, Θήρα Ρέθυμνο- επιβαίνουν 50 επιβάτες, 6 ΙΧ, 13 φορτηγά και ένα δίκυκλο.

Το πλοίο αφού επιθεωρηθεί από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα αναμένεται να συνεχίσει το προγραμματισμένο δρομολόγιό του εντός της ημέρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τραγωδία στην Πρέβεζα: Νεκρός 22χρονος οδηγός ΙΧ σε τροχαίο με βυτιοφόρο

Καλλιθέα: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία μετά τον έλεγχο για εκρηκτικό μηχανισμό σε αυτοκίνητο

Ύποπτο αντικείμενο στην Καλλιθέα: Στο σημείο κλιμάκιο ΤΕΕΜ

Θεσσαλονίκη: Πτώση 6χρονης σε εμπορικό κέντρο – «Πιάστηκε το μπουφάν στις κυλιόμενες»

Αδελφοκτονία συγκλονίζει τη Μάνη: Τον πυροβόλησε σε χωράφι την ώρα που μάζευαν ελιές για προσωπικές διαφορές!

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Κυριακή - Πόσα θα διαρκέσουν τα φαινόμενα

Η «Gen Z» στους δρόμους της Γερμανίας με αίτημα «να ακουστεί» από την πολιτική

Ο πρόεδρος της Πολωνίας συγκαλεί τα κόμματα για να βρουν μια διέξοδο στην πολιτική κρίση

Υπόθεση «Χωριάτικο»: Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τη δράση του κυκλώματος – Τα «δωράκια» και η «κόκα»

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τις έρευνες για το καλώδιο