Για πρώτη φορά σε 111 χρόνια ιστορίας, η Σάντος ήπιε το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού, καθώς τερμάτισε στη 17η θέση του πρωταθλήματος της Βραζιλίας.

Η "πέισε" μπήκε στην τελευταία αγωνιστική καταλαμβάνοντας την 15η θέση όμως υποχώρησε μετά την ήττα από τη Φορταλέζα και τις νίκες των Βάσκο ντα Γκάμα και Μπαΐα.

Η διακύμανση ήταν συγκλονιστική, κάτι που αποτυπώνεται και στο φοβερό βίντεο που δημιούργησε το ΤΝΤ Sports.

Γκολ και εναλλαγή στη βαθμολογία, με τη Σάντος να ακολουθεί εντέλει τις Κοριτίμπα, Γκοϊάς και Αμέρικα Μινέιρο στο Β' κατηγορία.

Τη θέση τους θα πάρουν τη νέα σεζόν οι Βιτόρια Μπαΐα, Ζουβεντούδε, Κρισιούμα και Ατλέτικο Γκοϊανιένσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρονάλντο Μαρτίνες: Απίθανο γκολ και χατ-τρικ στο 5-0 της Βέλες

Γκολάρα ο Μπιέλ, ασίστ ο Αντρέ Λουίζ αλλά ήττα για τους δύο πρώην «ερυθρόλευκους»

Αποβλήθηκε ο Πινέδα και έδωσε ειρωνικά το χέρι του στον διαιτητή-Αποβολή και για Αλμέιδα

Ήττα για την Ίντερ Μαϊάμι στη Νέα Υόρκη-Μπήκε αλλαγή ο Μέσι, αυτογκόλ ο Κασεμίρο

Νεϊμάρ: Αποβλήθηκε για χειρονομία με το χέρι στο στόμα και ξέσπασε κατά του Νέστορ

Ινφαντίνο: Ισχυρή στήριξη από την Ασία για νέα θητεία στην προεδρία της FIFA

Λεβαντόφσκι: «Θα είναι αδύνατο για τους νέους παίκτες να παραμείνουν στην κορυφή, τόσο πολύ καιρό όσο εμείς»

Μέσι: «Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν μεγάλο αθλητή που πάντα πολεμούσε για τους στόχους και τα όνειρά του»

Στις 22 Δεκεμβρίου η ετυμηγορία στην «δίκη Μαραντόνα»-Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του (video)

Λιμπερταδόρες: Νίκησε στα πέναλτι την Φλαμένγκο με ήρωα τον 40χρονο Μουσλέρα και πήγε τελικό η Εστουδιάντες