Καθώς οι Αμπέλ Σάντσεζ και Γκενάντι Γκολόβκιν προετοιμάζονται για την αναμέτρηση του τελευταίου με τον Κανέλο Άλβαρες ο προπονητής του Καζάκου πυγμάχου δηλώνει πως ο Γκολόβκιν δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι το ιδιαίτερο από την προηγούμενη μάχη του απέναντι στον Μεξικανό το 2017, προκειμένου να επικρατήσει.

«Προετοιμάζω τον Γκενάντι ώστε να είναι ο καλύτερος Γκενάντι που μπορεί. Νικήσαμε στον πρώτο αγώνα. Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν πως νικήσαμε τότε. Ο ίδιος ξέρει πως κέρδισε τον τελευταίο αγώνα».

«Κάποια προσαρμογή προφανώς θα γίνει, αλλά ο Γκενάντι μάχεται με ένα στιλ που όχι μόνο ευχαριστεί το κοινό, αλλά είναι ένα στιλ που τελειοποίησε μέσα από ένα σερί 23 νοκ-άουτ, υπερασπιζόμενος 20 φορές τίτλο και θα τις κάνει 21 στις 15 (Σεπτεμβρίου). Νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο στην ιστορία. Ισοφάρισε το ρεκόρ του Χόπκινς. Έχει ένα ποσοστό νοκ-άουτ, που είναι το καλύτερο στην ιστορία των μεσαίων-βαρών».

«Πιστεύω ότι οι αλλαγές θα είναι ελάχιστες, αλλά θεωρώ ότι όλα θα εξαρτηθούν από το αν ο Κανέλο ''φέρει'' το κουράγιο του μαζί».

Επιμέλεια: Δημοσθένης Καραμούζας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube