Στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη αναφέρθηκε ο Λόρι Σάντσεζ ενόψει της αναμέτρησης των «ερυθρολεύκων» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League.

Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός του Απόλλωνα τόνισε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τις στημένες φάσεις, ενώ επισήμανε πως αν η Γιουνάιτεντ καταφέρει να φύγει έχοντας σκοράρει θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη, δεδομένης της εικόνας που παρουσιάζει στις τελευταίες αναμετρήσεις.

«Η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη, αλλά θα έχει δύσκολο έργο. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι είναι καταπληκτικοί. Αν καταφέρουν να πετύχουν γκολ εκτός έδρας θα πρέπει να είναι χαρούμενοι, ιδιαίτερα καθώς δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους φόρμα», δήλωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην άμυνα των «ερυθρολεύκων».

«Ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται κάτω από μεγάλη πίεση στην άμυνα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και έχει δεχτεί μόλις εννιά γκολ στις 26 αγωνιστικές. Ωστόσο, κόντρα στον Πλατανιά δέχτηκε δύο τέρματα από στημένες φάσεις και αυτό είναι κάτι που η Γιουνάιτεντ πρέπει να εκμεταλλευτεί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ποιο «Clasico» και ποιο ντέρμπι: Η Μπαρτσελόνα ισοπέδωσε με 6-2 τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για τους «8» του Champions League!

Πώς η Αγγλία μπορεί να στείλει 7 ομάδες στο Champions League της επόμενης σεζόν

Λίβερπουλ: «Είμαστε αηδιασμένοι από την απάνθρωπη και δειλή ρατσιστική συμπεριφορά στον Κονατέ»

Ευνοϊκή ευρωπαϊκή εβδομάδα για τον Ολυμπιακό στη μάχη για τα αστέρια!

Ολυμπιακός: Πώς μπορεί η Σαχτάρ να τον απειλήσει για το εισιτήριο του Champions League

Έκανε την μικροεπέμβαση ο Λανγκ μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο «Άνφιλντ» - Έρευνα από UEFA και Λίβερπουλ

Οι δύο τελευταίοι Άγγλοι προπονητές που επισκέφτηκαν το «Καμπ Νόου», έφυγαν με… 7 γκολ στο κεφάλι!

Η… γριά αλεπού: Ο Λεβαντόφσκι έσπασε άλλα δύο ρεκόρ στο Champions League!

Έπαιξε με σπασμένο χέρι κόντρα στη Λίβερπουλ ο Όσιμεν

Τα 23 γκολ από τους τέσσερις αγώνες που ολοκλήρωσαν τη φάση των «16» του Champions League