Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ για τον Τζέιντον Σάντσο... καλά κρατούν! Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε καλό σημείο, ο Άγγλος εξτρέμ τα έχει βρει σε όλα με τους «κόκκινους διαβόλους», αλλά ορισμένες λεπτομέρειες δεν επιτρέπουν ακόμη στο deal να ολοκληρωθεί.

Η διαφορά ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ αυτή τη στιγμή είναι στα 10 εκατ. ευρώ, αφού οι Γερμανοί δεν δείχνουν διάθεση να πέσουν από τα 90 εκατ. ευρώ (παρότι αρχικά ζητούσαν 95). Ένα ποσό που αν μη τι άλλο θεωρούν οι περισσότεροι Βρετανοί δημοσιογράφοι ότι μπορεί να καλυφτεί και να γίνει «κόκκινος διάβολος» ο Σάντσο. Την ίδια ώρα, η συζήτηση που αφορά το οικονομικό κομμάτι στρέφεται και στα μπόνους που θα υπάρξουν.

Η Ντόρτμουντ δεν έχει ιδιαίτερο θέμα με τα μπόνους επίτευξης στόχων, αφού οι Βεστφαλοί θεωρούν πως είναι εφικτά αλλά κολλάνε σε ορισμένους όρους. Όπως για παράδειγμα στο να μπει ένα υψηλό μπόνους που θα λάβει η Ντόρτμουντ από την Γιουνάιτεντ εάν ο Σάντσο κερδίσει την «Χρυσή Μπάλα», θεωρώντας προφανώς πως αυτός ο στόος δεν είναι ιδιαίτερα εφικτός.

Οι παραπάνω λεπτομέρειες δείχνουν πως είναι αυτή τη στιγμή το μοναδικό πράγμα που... φρενάρει την μεταγραφή του Σάντσο στη Γιουνάιτεντ αλλά πιθανότατα τις επόμενες ημέρες να ξεπεραστούν. Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει και η πίεση που ασκεί ο Άγγλος εξτρέμ στην Ντόρτμουντ για να αποδεχτεί το deal, αφού θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του και η προοπτική της ομάδας του Μάντσεστερ του αρέσει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάτοικος Λίβερπουλ θα παραμείνει ο Άλισον για ακόμη μία σεζόν

Έκλεισε τον Πέπι από την Αϊντχόφεν η Φούλαμ!

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Λίβερπουλ μετά από τρεις μήνες ο Ίσακ

Ανρί για Αρτέτα: «Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, αλλά σημασία έχει το πρωτάθλημα»

Βολές Σκόουλς κατά Σλοτ και Λίβερπουλ: «Το Άνφιλντ δεν τρομάζει πια, έχασε την αύρα του»

«Έβαζε μόνο κώνους»: Ο πατέρας Ντάουμαν ξεμπροστιάζει πρώην προπονητή της Άρσεναλ που λέει ότι ανέδειξε τον γιο του!

Επέστρεψε από την κόλαση της Μπρέντφορντ και «τσίμπησε» παλικαρίσιο βαθμό η επτάψυχη Γουλβς!

Κανονικά ο Πέδρο Νέτο στη ρεβάνς της Τσέλσι με την Παρί, δεν τιμωρείται για το περιστατικό με το ball-boy!

Πλήγμα για την Τσέλσι: Εκτός για αρκετές εβδομάδες ο Τζέιμς με μυϊκό πρόβλημα

Η Τσέλσι δέχθηκε το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της Premier και ποινή απαγόρευσης μεταγραφών!