Μεγάλη ευκαιρία για να ξεκινήσει με… τρίποντο στη φετινή Σούπερ Λίγκας έχασε ο Πλατανιάς.

Οι Χανιώτες παρουσιάζονται προβληματισμένοι επειδή δεν κατάφεραν να σκοράρουν απέναντι στη Βέροια και είναι φανερό πως χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση.

Απομένουν δώδεκα μέρες μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και θεωρείται σίγουρο πως οι ιθύνοντες του συλλόγου θα κινηθούν για να καλύψουν αυτό το κενό.

Από την πλευρά του, ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη χθεσινή προπόνηση ανέλυσε στους παίκτες του τα λάθη που έγιναν και περιμένει πως το πάθημα θα τους γίνει μάθημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ αλλάζει μοντέλο - Διοικητικές και εταιρικές προσθήκες, κινήσεις και στο αγωνιστικό»

Δεσύλλας: «Μπαίνουμε σε εβδομάδα Νίστρουπ με… πολλά πράγματα - Οι παίκτες που είναι στη λίστα και ο Τσάβες»

Τσακίρης: «Μετά το Μουντιάλ η οποιαδήποτε εξέλιξη με Πινέδα - Τι ισχύει για Μοντερέι»

Τσανάκας: «Η περίπτωση Μουχάιμ για τα αριστερά και τα μεταγραφικά δεδομένα»

Σάντσες: Φήμες στο Μεξικό για δυσαρέσκεια και οφειλές, όμως ο ΠΑΟΚ διαψεύδει κατηγορηματικά τα πάντα!

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκουίντο Ροντρίγκες»

«Ο Κρίστενσεν φεύγει από την Μπαρτσελόνα, στο κάδρο ο Παναθηναϊκός»

Λουτσέσκου: «Λειτουργώ συναισθηματικά και το καλύτερο παράδειγμα για αυτό είναι ο ΠΑΟΚ»

Τσακίρης: «Μεγάλο απωθημένο του Πινέδα να παίξει με την ΑΕΚ στο Champions League»

Νικολακόπουλος: «Η εξέλιξη για Μίστα στον Ολυμπιακό και η απόκτηση εξτρέμ λόγω Ποντένσε»