Το ισπανικό περιοδικό «HOLA», το οποίο επικαλείται και η ισπανική εφημερίδα «Marca», σε ρεπορτάζ του καταγράφει ότι στις 28 Μαϊου, η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα, υπέστη κρίση άγχους, επιστρέφοντας από τις Κάννες και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Βαρκελώνης, ενώ δημοσιεύονται και φωτογραφίες από το περιστατικό.

Μάλιστα, στις σχετικές φωτογραφίες διακρίνεται η μητέρα της τραγουδίστριας, Nidia Del Carmen Ripoll Torrado, η οποία δείχνει ιδιαίτερα ανήσυχη. Μαζί τους ήταν και μια άλλη γυναίκα, που προσπαθούσε να καθησυχάσει τόσο την ίδια, όσο και την ποπ τραγουδίστρια, που είχε ξεσπάσει σε κλάματα. Ο Πικέ παρακολουθούσε τη σκηνή από απόσταση και φαινόταν ανήσυχος.



Το πλήρωμα του ασθενοφόρου ρώτησε τη Σακίρα αν χρειαζόταν κάποια ψυχολογική βοήθεια και εκείνη απάντησε ότι θέλει να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο της Βαρκελώνης. Στο ίδιο νοσοκομείο πήγαν μετά από λίγη ώρα ο Πικέ και άλλοι συγγενείς της τραγουδίστριας.

Επίσης, το περιοδικό «Cuore» προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις και μάλιστα ανέφερε ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στο ζευγάρι. Έκανε λόγο για 20χρονη ξανθιά καλλονή, η οποία σπουδάζει και εργάζεται ως υποδοχή σε κλαμπ και χώρους εκδηλώσεων.



Πολλοί μιλούν για μια απλή φιλία του Πικέ με τη νεαρή κοπέλα, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πώς οι συχνές κοινές τους εμφανίσεις, μάλλον, κρύβουν κάτι άλλο…

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Πικέ και η Σακίρα δεν μένουν πλέον μαζί και η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει πάρει μαζί της και τα δύο παιδιά τους. Η Σακίρα, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Λάουρα Φα, έχει πάρει την απόφαση να χωρίσουν.

Η κρίση στο γάμο του Πικέ με την Σακίρα δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς σύμφωνα με φήμες -που είχε διαψεύσει μεν το ζευγάρι- φέρεται αρχικά η Σακίρα να είχε απατήσει τον Πικέ το 2021 με τον Πορτορικανό τραγουδιστή Nicky Jam και τότε φέρεται να έφτασαν κοντά στο χωρισμό. Μάλιστα, είχαν μείνει για ένα διάστημα χωριστά, ενώ η τραγουδίστρια είχε πάρει μαζί της τα παιδιά τους.

Ο Πικέ και η Σακίρα μετρούν 12 χρόνια σχέσης, καθώς είναι μαζί από το 2010. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο περιθώριο του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka».

Τον Σεπτέμβριο του 2012 η Κολομβιανή σταρ ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο παιδί του ζευγαριού και τον Ιανουάριο του 2013 γεννήθηκε ο γιος τους, Μίλαν. Τον Ιανουάριο του 2015 γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους, Σάσα.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοφία Βογιατζάκη: Πήγε να κάνει ατασθαλία μετά από 1,5 χρόνο διατροφής και έπεσε πάνω στον διατροφολόγο της!

Τραϊάνα Ανανία: Το σπαρακτικό αντίο στον Δημήτρη Κόκοτα και το «ραντεβού» που του έδωσε

Δημήτρης Γιαννέτος: Αυτό είναι το ονειρικό του σπίτι στο Χόλιγουντ

Ελένη Μενεγάκη: Το νέο άλμπουμ με τον Μάκη Παντζόπουλο και ένα ενδιαφέρον μήνυμα για τα ταξίδια, τη δουλειά και το χρήμα

Θοδωρής Φέρρης: Διέκοψε για λίγο τη συναυλία του στη Ρόδο για να φάει μπέργκερ στη σκηνή

Υβόννη Μπόσνιακ: Jet ski, σκάφος, βουτιές και ηλιοβασιλέματα

Γαρυφαλιά Καληφώνη: Dirty thirty πάρτι γενεθλίων με τον Χρήστο Μάστορα στο πλευρό της

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Έτσι απάντησε σε σχόλιο που τη ρωτούσε τι της λείπει και δεν παντρεύτηκε νεότερο άνδρα

Νίκος Αλιάγας: Φόρεσε ξανά την παραδοσιακή φορεσιά και έπιασε τον χορό στο πανηγύρι της Αγίας Αγάθης στη Σταμνά

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Τι έκανε -πρώτη φορά- και ήπιε όλη τη θάλασσα;