Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Σερντάν Σακίρι μετά το δεύτερο γκολ του στη σεζόν, κόντρα στη Φούλαμ. Ο Ελβετός δηλώνει σίγουρος πως θα πετύχει περισσότερα γκολ στη Λίβερπουλ, από αυτά που πέτυχε πέρυσι στη Στόουκ και το αποδίδει στο ταλέντο το συμπαικτών του.

«Είναι πάντα καλύτερα αν έχεις καλύτερους συμπαίκτες, αν μπορείς να είσαι πιο επιθετικός, αν ξέρεις πως θα έχεις σίγουρα περισσότερη κατοχή από τον αντίπαλο σου», υποστήριξε ο 27χρονος μέσος.

«Πρέπει όμως να είσαι έτοιμος καθημερινά να προπονείσαι σκληρά. Νιώθω καλά, είμαι σε φόρμα και προσπαθώ να δίνω το καλύτερο κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία», πρόσθεσε.

Μπορεί την περσινή χρονιά να την πέρασε στη Στόουκ, όμως ο Σακίρι έχει αγωνιστεί στο παρελθόν τόσο στην Ίντερ, όσο και στην Μπάγερν Μονάχου, με την οποία κατέκτησε το Champions League.



«Έπαιζα στην Μπάγερν Μονάχου με τον Φρανκ Ριμπερί και τον Άριεν Ρόμπεν, οπότε ήδη ξέρω πως είναι (σ.σ. να έχεις ταλαντούχους συμπαίκτες). Δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Ήξερα ήδη πόσο καλοί ήταν», συνέχισε, ενώ απέφυγε να συγκρίνει τους δύο συλλόγους.

«Επειδή είναι διαφορετικοί οι προπονητές, παίζουν διαφορετικό ποδόσφαιρο. Η ένταση όμως στη Λίβερπουλ είναι η ίδια με τη Μπάγερν Μονάχου. Να συγκρίνει ομάδες είναι δύσκολο».

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube