Ο Σέρνταν Σακίρι φημίζεται για τις… εξωπραγματικές γάμπες του, τα γεμάτα δύναμη πόδια του και τα εντυπωσιακά γκολ στα οποία αρκείται, αφού βαριέται να σκοράρει εύκολα.

Τη φετινή σεζόν κάνει… χαμό στην Ελβετία, αφού, αποφάσισε να επαναπατριστεί και μπορεί αυτό να μην τον βοήθησε ώστε να παραμείνει στον «αφρό», αλλά αυτό μόνο καλό του έκανε!

Με τη Βασιλεία στην κορυφή της Λίγκας και πλέον στα ημιτελικά του Κυπέλλου της χώρας, ο σούπερ σταρ της ομάδας έχει 14 γκολ και 17 στο πρωτάθλημα, ενώ, την περασμένη Δευτέρα σκόραρε μια φορά και έβγαλε τρεις ασίστ σε 76’ συμμετοχής απέναντι στην Ιβερντόν!

Η αναμονή έξι ετών για τίτλους φαίνεται πως θα λάβει τέλος για τη Βασιλεία σε λίγο καιρό από τώρα και ο πρωτεργάτης των διαφαινόμενων επιτυχιών αξίζει τα εύσημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λεβαντόφσκι: «Θα είναι αδύνατο για τους νέους παίκτες να παραμείνουν στην κορυφή, τόσο πολύ καιρό όσο εμείς»

Μέσι: «Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν μεγάλο αθλητή που πάντα πολεμούσε για τους στόχους και τα όνειρά του»

Στις 22 Δεκεμβρίου η ετυμηγορία στην «δίκη Μαραντόνα»-Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του (video)

Λιμπερταδόρες: Νίκησε στα πέναλτι την Φλαμένγκο με ήρωα τον 40χρονο Μουσλέρα και πήγε τελικό η Εστουδιάντες

Αποθεωτική υποδοχή για τον Μέσι στο Οβιέδο ενόψει της βράβευσης από τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας!

Socca Aegean Cup: Η Ελλάδα σήκωσε ξανά το τρόπαιο στο Ρέθυμνο – Ήρωας ο Γιαννόπουλος στον τελικό με την Κροατία

Elite Neon Cup 2026: Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν στην Ελλάδα για ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό τριήμερο

Μέρλο: «Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με την Αργεντινή ο Σκαλόνι»

Θύμα ένοπλης ληστείας ο Σέρτζιο Ρίκο και η οικογένεια του

Με σορτσάκι του Παναθηναϊκού προπονείται ο Ρενάτο Σάντσες