Ο Ελβετός εξτρέμ τόνισε πως απολαμβάνει τη θητεία του στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως θέλει να φορέσει και πάλι τη φανέλα ενός συλλόγου που κάνει πρωταθλητισμό, ανάγκη που σύμφωνα με τα λεγόμενά του δεν μπορεί να του καλύψει το συγκρότημα του Μαρκ Χιούζ.

«Θα ήταν χαζό να πω ότι θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στη Στόουκ ενώ είμαι μόλις 25 χρονών. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά. Έχω σκοράρει ήδη τρία γκολ στη σεζόν, όσα δηλαδή πέτυχα συνολικά την περασμένη χρονιά»

«Η Στόουκ διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή και μια σούπερ ομάδα η οποία είναι ένατη στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ. Προφανώς όμως θα ήθελα στο άμεσο μέλλον να ξαναπαίξω σε ομάδα που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σκέψεις για άμεσο διαζύγιο με τον Φρανκ στην Τότεναμ

Stop της Νότιγχαμ στην Άρσεναλ, δεν άνοιξαν το «δώρο» οι Λονδρέζοι!

Σκόνταψε και κόντρα στην Μπέρνλι η Λίβερπουλ - Αναστήθηκε η Τσέλσι

«Ο Μανδάς συμφώνησε με την Μπόρνμουθ - Σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις με τη Λάτσιο»

Μεταμορφωμένη Γιουνάιτεντ πήρε το ντέρμπι με τη Σίτι και έκανε δώρο στην Άρσεναλ!

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Μπόβε: Έκλεισε στη Γουότφορντ και ανακοινώνεται!

Premier League - 22η αγωνιστική: Το Μάντσεστερ χωρίζεται στα δύο για τη μονομαχία ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι

Κάρικ: «Δεν μου ασκούν περισσότερη πίεση οι πρώην συμπαίκτες μου - Δεν πρόκειται να δώσω πολλή σημασία σε αυτά»

Η ατάκα που δείχνει το οριστικό φινάλε της κόντρας Σλοτ - Σαλάχ: «Και 15 επιθετικούς να είχα, θα χαιρόμουν που έρχεται»

Συμφώνησε με την Κρίσταλ Πάλας και κάνει δικό της τον Γκέχι η Μάντσεστερ Σίτι!