Δεν συνεχίζει την προσπάθεια της στο τουρνουά τένις του Σινσινάτι η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα σταρ έχασε 0-2 σετ (6-7, 6-7) από την Ιταλίδα Τζασμίν Παολίνι, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του 500αριού τουρνουά, κι έμεινε εκτός των «32» της διοργάνωσης.
Η 29χρονη πάλεψε σε όλη τη διάρκεια των δύο σετ, όμως δεν άντεξε στην πίεση της αντιπάλου της.
Η Σάκκαρη έχασε τέσσερις ευκαιρίες για μπρέικ στα δύο πρώτα service games της Παολίνι, αλλά η Ιταλίδα «χτύπησε» στο πρώτο μπρέικ πόιντ και προηγήθηκε 3-0. Εκμεταλλευόμενη τα λάθη της 29χρονης Ελληνίδας άσου με διπλό μπρέικ έφτασε στο 5-1, αλλά δεν «έκλεισε» το σετ. Μάλιστα, έχασε τέσσερα σετ πόιντ στο σερβίς της Σάκκαρη και, μετά από ένα ακόμα μπρέικ της Ελληνίδας (5-4), οι διαφορές λύθηκαν στο τάι μπρέικ.
Το μομέντουμ εκεί το είχε η Σάκκαρη, ωστόσο η Παολίνι ήταν αυτή που εμφανίστηκε πιο σταθερή κι έκανε το 1-0.
Ακόμα πιο «κλειστό» ήταν το δεύτερο σετ, με τη Σάκκαρη να «σβήνει» συνολικά τρία μπρέικ πόιντ της Ιταλίδας και να φτάνουμε σε τάι μπρέικ. Εκεί, η Σάκκαρη βγήκε τελείως εκτός ρυθμού κι έδωσε εύκολους πόντους στην Παολίνι για το 6-0 της Ιταλίδας. Η Σάκκαρη έσωσε πέντε ματς πόιντ και σέρβιρε στο 6-5 για την ισοφάριση, όμως αγχώθηκε κι έκανε διπλό λάθος για την ήττα.