Τη σημασία της νίκης της ΑΕΚ στην Προύσα (90-93) υπογράμμισαν Ντράγκαν Σάκοτα και ΡέιΚουαν Γκρέι μετά το μεγάλο διπλό επί της Τόφας.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα και τον κόσμο που ήρθε εδώ. Είναι μια μεγάλη νίκη γιατί τα παιχνίδια είναι λίγα στον όμιλο. Είναι σημαντικό που πήραμε τη νίκη. Μετά από δύο νίκες στην έδρα μας ήταν ερωτηματικό πώς θα παρουσιαστούμε εκτός. Έχουμε τρία παιχνίδια μπροστά μας, πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε σοβαρά ώστε να έχουμε ένα καλό αβαντάζ μέχρι το παιχνίδι με την Άλμπα», ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός.

«Εξαιρετικό παιχνίδι και στις δύο πλευρές. Ξέραμε ότι η Τόφας θα παίξει σκληρά. Πήραμε μεγάλη νίκη, δείξαμε χαρακτήρα. Ο όμιλός μας είναι δύσκολος, το ξέρουμε αυτό. Θέλουμε να συλλέγουμε νίκες και να φτάσουμε στο μεγάλο μας στόχο», τόνισε με τη σειρά του ο Αμερικανός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χατζής: «Δεν χωνεύεται εύκολα μία τέτοια ήττα, δεν πρέπει να υπάρχει καταστροφολογία για την ΑΕΚ»

«Ψηλά το κεφάλι» - Οπαδοί της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο μετά τον τελικό

Γκουντάιτις στον bwinΣΠΟΡ FM: «Πολύ δύσκολο να νικήσεις την ΑΕΚ, το πιστεύαμε - Δεν συμβαίνουν συχνά τέτοιες ανατροπές»

Τα highlights από τη σκληρή ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του ΒCL με τη Ρίτας

Γκρέι στον bwinΣΠΟΡ FM: «Έπρεπε να δείξουμε περισσότερη ωριμότητα, αυτή ήταν η καταστροφή μας»

Σάκοτα: «Πρέπει να έχεις... τέτοια για να πάρεις το τελευταίο σουτ - Είχα το προαίσθημα ότι η διαφορά δεν ήταν αρκετή»

Τα σχόλια στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη σοκαριστική ήττα της ΑΕΚ στον τελικό με τη Ρίτας

Ο Λουκόσιους MVP του Final Four στο BCL, μετά την επική εμφάνισή του κόντρα στην ΑΕΚ

Αναγνώρισε την προσπάθεια ο κόσμος της ΑΕΚ: Το θερμό χειροκρότημα στην απονομή των μεταλλίων

Φίζελ: «Είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ με αυτούς τους παίκτες - Τους αφήσαμε πολλά ελεύθερα τρίποντα και βρήκαν ρυθμό»

TAGS: A.E.K.