Ενότητα ζήτησε από τους παίκτες της ΑΕΚ ο Ντράγκαν Σάκοτα, σε ομιλία που είχε μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Παρασκευής (18/12).

Ο νυν τζένεραλ μάνατζερ της «Ένωσης» τους είπε πως θα παραμείνει δίπλα στην ομάδα, ενώ παράλληλα ζήτησε άπαντες να στηρίξουν τον Σωτήρη Μανωλόπουλο στα νέα του καθήκοντα.

«Από εδώ και πέρα θα είμαι υπεύθυνος για την ομάδα, όχι εντός γηπέδου αλλά εκτός. Την δουλειά μου θα την συνεχίσει ο Σωτήρης και πρέπει όλοι μαζί να τον στηρίξουμε. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και δεν πρέπει να βγούμε εκτός στόχου. Σας θέλω εδώ όλους μαζί, να συνεχίσουμε ενωμένοι. Θα είμαι κοντά σας», είπε ο Ντράγκαν Σάκοτα στους παίκτες της ΑΕΚ μετά την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (18/12).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: «Η προκήρυξη προβλέπει αποκλεισμό του Παναθηναϊκού - Ποινή-ρεκόρ στον Τζόουνς για… πρόθεση χειρονομίας»

Λιόλιος: «Ο υπουργός Αθλητισμού να μην αφήνει καμία σκιά, ούτε να επιτρέπει να λασπολογούν δημόσια πρόσωπα»

Ολυμπιακός: Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για Τζόουνς και Super Cup

Έτοιμος για το ντέρμπι με Ηρακλή ο ΠΑΟΚ - Μπούτσκος: «Μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι»

Στο μικροσκόπιο η σχέση Λιόλιου-Προμηθέα μετά την παρέμβαση του υφυπουργείου Αθλητισμού

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson αναλαμβάνει τα αναπτυξιακά τμήματα των ακαδημιών

Παναθηναϊκός AKTOR: «Το ελληνικό μπάσκετ είναι θέατρο σκιών, ο Λιόλιος κουνάει τις μαριονέτες - Παραίτηση ή αποπομπή»!

Τρεις αγωνιστικές και βαρύ πρόστιμο στον Ταϊρίκ Τζόουνς για χειρονομία στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό AKTOR για την απουσία του από το Super Cup

Βαριά πρόστιμα σε Αταμάν, Γιαννακόπουλο και ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

TAGS: A.E.K.