Η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στο ντέρμπι κορυφής των δύο αήττητων ομάδων της Α1 το Σάββατο και ο Ντούσαν Σάκοτα αισιοδοξεί.

«Έχουμε δείξει πως είμαστε καλύτερη ομάδα από πέρσι. Είναι ένας αγώνας, οπότε όλα μπορούν να συμβούν. Είναι νωρίς ακόμη και σε περίπτωση νίκης ή ήττας δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι. Κάθε ματς με τον Ολυμπιακό είναι ενδιαφέρον, είναι μια εμπειρία και θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε», δήλωσε στην «Ώρα για Σπορ» ο αρχηγός της «Ένωσης».

Όσο για τη νίκη επί της Παρτιζάν και τη δική του εξαιρετική απόδοση (19π.), είπε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας, γιατί και η Λούντβιγκσμπουργκ πήρε μια σημαντική νίκη εκτός έδρας. Η Παρτιζάν είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος, αλλά παρότι αμυντικά δεν παίξαμε στο επίπεδό μας, είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.