Η πρώτη του σεζόν στην Λίβερπουλ και ήδη νιώθει… σαν το σπίτι του. Με 30 γκολ τη φετινή χρονιά, ο Μοχάμεντ Σαλάχ δηλώνει ότι θέλει να μείνει στην ομάδα του Μέρσεϊσάιντ απορρίπτοντας έτσι όλα τα μεταγραφικά σενάρια περί μετακίνησής του σε άλλο σύλλογο.

Σε δηλώσεις του στο «BBC Sport» ο Αιγύπτιος άσσος μιλάει για το παρόν και το μέλλον του, το οποίο επιθυμεί να βρίσκεται στη Λίβερπουλ:

«Ήρθα εδώ για να κερδίσω τίτλους. Μπορώ να πω στους φίλους της Λίβερπουλ ότι δουλεύουμε στο 100% και προσπαθούμε να κερδίσουμε κάτι με το σύλλογο. Πάνε πολλά χρόνια που η ομάδα έχει να κερδίσει το πρωτάθλημα, αλλά θέλω να το κερδίσω με αυτόν το σύλλογο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην προσωπική του απόδοση: «Είναι εύκολο να παίζεις με τέτοιου είδους ποιότητα. Εάν με δεις πώς είμαι τώρα και πώς πριν από πέντε χρόνια, όλα έχουν αλλάξει τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Πάντοτε θέλω να βρίσκομαι υπό πίεση για να βελτιώνομαι περισσότερο. Δίνω όλη μου τη ζωή στο ποδόσφαιρο, μόνο αυτό σκέφτομαι».

Επιμέλεια: Δημήτρης Φραγγάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»