Παρά λίγο τραγωδία με τον Μικαέλ Ζελαμπάλ!

Ο αρχηγός της Σαλόν υπέστη εγκεφαλικό κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας του, ωστόσο στάθηκε τυχερός και πλέον βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Ο πρώην διεθνής Γάλλος παρουσίασε ανησυχητικά συμπτώματα στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας (17/4) και διακομίστηκε γρήγορα στο νοσοκομείο, όπου έγινε αντιληπτό πως είχε υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο!

Πάντως, ο σπουδαίος βετεράνος φόργουορντ βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου, όπως ενημέρωσε με δελτίο τύπου και η ομάδα του:

«Κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης της Δευτέρας, ένιωσα τέτοια συμπτώματα που μεταφέρθηκα εσπευσμένα στα επείγοντα του νοσοκομείου Σαλόν. Στη συνέχεια, η μαγνητική τομογραφία εντόπισε εγκεφαλικό επεισόδιο. Ευτυχώς, το καταλάβαμε έγκαιρα, νοσηλεύτηκα αμέσως και υποβλήθηκα σε πρόσθετες εξετάσεις στην εντατική και μετά στη νευρολογία», είπε ο Zελαμπάλ.

«Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι επέστρεψα σπίτι», καθησύχασε τους θαυμαστές ο 39χρονος. «Ωστόσο, θα πρέπει να ξεκουραστώ για αρκετές εβδομάδες πριν ξαναρχίσω μια επαγγελματική δραστηριότητα και, δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να επιστρέψω για το τέλος της σεζόν. Ελπίζω ότι η κατάστασή μου θα βελτιωθεί με τον καιρό και θα μου επιτραπεί να επιστρέψω στο παρκέ».

Ο Ζελαμπάλ έχει μία σπουδαία καριέρα, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα πέρασμα από το NBA (2006-2008) με την φανέλα των Σιάτλ Σουπερσόνικς και μία ακόμα σεζόν (2012/13) στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, καθώς και παρουσία σε σπουδαίες ομάδες όπως η Ρεάλ, η Βιλερμπάν, η Χίμκι, η Βαλένθια και η Στρασμπούρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Δεν είναι μεγάλη η διαφορά των έξι πόντων αλλά… - Τι συμβαίνει με τους τραυματίες στο ποδόσφαιρο»

Ντίμσα: «Να δούμε το βίντεο για να αλλάξουμε την άμυνά μας»

Γιαβόρσκι: «Ανατρέπεται η διαφορά αν αλλάξουμε κάποια πράγματα, φοβερός ο κόσμος του ΠΑΟΚ»

«Πάμε ΠΑΟΚάρα»: Το μήνυμα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ!

Η μέρα και η ώρα της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπιλμπάο - Αυτά θέλει ο «δικέφαλος» για τον τίτλο

Μπούτσκος: «Πρέπει να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα και να παίξουμε πιο ποιοτικά στο Μπιλμπάο»

Πονσαρνάου: «Θα βλέπω στον ύπνο μου τον Μπέβερλι, πρέπει να σεβαστούμε τον ΠΑΟΚ - Η προϊστορία δεν είναι υπέρ μας»

Ταϊρί: «Είμαστε ικανοποιημένοι για τη διαφορά, φυσικά και μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο»

Θυμήθηκε τα παλιά την κατάλληλη στιγμή: Η τεράστια εμφάνιση του Μπέβερλι κόντρα στην Μπιλμπάο!

Τρέλα στο Παλατάκι για τη νίκη του ΠΑΟΚ - Έγιναν ένα οι παίκτες με τον κόσμο!