Ο Χρήστος Σαλούστρος τόνισε πως πάλεψαν και στάθηκε στους μεγάλους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της Εθνικής, ενώ «αποθέωσε» τον Μαργαρίτη.

Αναλυτικά: «Το Σάββατο κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι, δεν ήμασταν περήφανοι για αυτό. Σήμερα, όμως, δώσαμε το 100%, εμείς οι Έλληνες είμαστε μαχητές και παλέψαμε ως το τέλος, νικώντας μια δυνατή ομάδα στην έδρα της.

Υπάρχουν πολλοί ήρωες που φοράνε αυτήν τη φανέλα, πολλοί σούπερ σταρ, όλοι τους ξέρετε, από τον Γκάλη και τον Γιαννάκη, μέχρι τον Σπανούλη, τον Παπαλουκά, τον Διαμαντίδη, τον Καλάθη, τον Σλούκα και τον Αντετοκούνμπο. Αν συνεχίσω να λέω, θα τελειώσω αύριο.

Αυτή η ομάδα δεν έχει σούπερ σταρ, αλλά φόρεσαν αυτήν τη φανέλα και έκαναν περήφανη την ομάδα. Ένας από αυτούς είναι ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο αρχηγός μας, που μάλλον φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Εθνικής ανδρών. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτόν και περήφανος που είμαι φίλος του, γιατί έδωσε το παράδειγμα σε όλους με την αγωνιστικότητά του. Μόνο περηφάνια γι’ αυτό το παιδί που έχει καταθέσει και την ψυχή του για την ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι