Ως την καλύτερη ομάδα, μετά τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Superfoods, κατατάσσει ο Χρήστος Σαλούστρος την ΑΕΚ, την οποία θα υποδεχθεί στο Βενετόκλειο ο Κολοσσός Ρόδου, τη Δευτέρα (26/12) για τη 12η αγωνιστική της Α1.

Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Σαλούστρου στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολοσσού Ρόδου:

«Καταρχάς μετράμε δύο σερί νίκες και ειδικά με αυτή μέσα στο Λαύριο δώσαμε τα διαπιστευτήριά μας και δείξαμε πως είμαστε μία καλή ομάδα, ενώ ουσιαστικά καλύψαμε την εντός έδρας ήττα από το Ρέθυμνο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο συγκυριακά πέφτει με το περσινό εδώ στη Ρόδο, όπου ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με αρκετό κόσμο στο Βενετόκλειο. Όμως, η φετινή ΑΕΚ δεν έχει καμία σχέση με την περσινή. Θεωρώ πως είναι ακόμη πιο δυνατή, ειδικά αμυντικά και μακράν είναι η καλύτερη τρίτη ομάδα στην Ελλάδα, που προσπαθεί να χτυπήσει τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Εμείς προετοιμαζόμαστε όσο πιο καλά μπορούμε γι’ αυτό το παιχνίδι και καλούμε τον κόσμο να έρθει ξανά να μας στηρίξει και να μας βοηθήσει, όπως κάνει στα εντός έδρας. Πιστεύω πως και φέτος θα γίνει ένας ωραίος αγώνας που θα τον χαρεί και ο κόσμος. Μάλιστα, εάν πάρουμε τη νίκη, τότε αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενή μας και έτσι θα έχουμε κάνει άλλο ένα πολύ μεγάλο βήμα και θα στοχεύουμε ακόμη πιο ψηλά στη σεζόν.

Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο με υγεία και χαρά
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λούκιτς: «Ανεπίτρεπτο να δίνουμε την μπάλα τόσο εύκολα, πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση»

Μάρκοβιτς: «Ηλπιζα να βρούμε τη συγκέντρωσή μας μετά τα συνεχόμενα ταξίδια»

Ξανθόπουλος: «Τυχερός που είχα προπονητή τον Σκουρτόπουλο, αλλά αυτό το κάνει ακόμη πιο δύσκολο...»

Χωρίς Σλούκα και Ναν ο Παναθηναϊκός στην Καρδίτσα

Σάκοτα: «Πιέζουμε συνέχεια τους παίκτες μας»

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζεται η μάχη ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για την 3η θέση - Δύσκολα τα πράγματα για το Μαρούσι

Έκοψε τη φόρα του Ηρακλή και πανηγύρισε επιβλητική νίκη οκτάδας το Περιστέρι!

Το τρομερό φινάλε με πρωταγωνιστές Μπάρτλεϊ, Γκρέι και Νάναλι: Τα highlights από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Αμαρουσίου

Βολές Παπαθεοδώρου για τους παίκτες του: «Οι ξένοι μας δεν εμφανίστηκαν στα τελευταία πέντε λεπτά»

Ψυχωμένη ΑΕΚ, φύλαξε το καλύτερο για το τέλος και λύγισε το μαχητικό Μαρούσι!

TAGS: A.E.K.