Ο διεθνής επιθετικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως το πρώτο γκολ έδιωξε το άγχος και έφερε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στα επόμενα ματς, πως φοβάται την κούραση για την παραγωγικότητα και ευχήθηκε τα καλύτερα για τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Αναλυτικά: «Τα καταφέραμε καλά. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Πήραμε μια ευρεία νίκη, αλλά δεν πρέπει να "πετάμε στα σύννεφα". Το ότι μπήκαν γρήγορα γκολ, αυτό μας "ξεκλείδωσε" εμάς και το παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι.

Ξεκινήσαμε λίγο άσχημα. Θέλουμε χρόνο και συνέχεια. Έχουμε δυνατότητες και περιθώρια βελτίωσης, πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε ακόμη κι αν τα πράγματα πάνε στραβά.

Μακάρι ο Αθανασιάδης να διπλασιάσει τα γκολ. Είναι σημαντικό για τον Στέφανο αυτό και εύχομαι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Είναι καλό να υπάρχει παραγωγικότητα, αλλά δεν πρέπει να νιώθουμε πως αγγίξαμε τον ουρανό. Θα έρθουν πολύ δύσκολα ματς, θα αντιμετωπίσουμε και κούραση. Θα γίνουν και αλλαγές, μακάρι να παίξουμε όπως σήμερα στα υπόλοιπα ματς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δύο διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου στον δρόμο του ΠΑΟΚ: Τα προφίλ των Ντινάμο Κιέβου και Κλουζ

Με Ντινάμο Κιέβου ή Κλουζ ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa League

Live Streaming: Η κλήρωση του ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό του Europa League

ΠΑΟΚ: Το υπο-γκρουπ του «δικεφάλου του Βορρά» ενόψει της κλήρωσης του 2ου προκριματικού του Europa League

Europa League: Η κλήρωση του 1ου προκριματικού - Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Οι μπάλες που θα χρησιμοποιηθούν τη νέα σεζόν σε Europa και Conference League

Οριστικό: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa και οι ημερομηνίες-κλειδιά

Εμερι: «Ήσασταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και δείξαμε την επιθυμία μας, πάμε και για άλλα μεγάλα πράγματα στο μέλλον»

Όταν φτάνει εκεί, όλα... τελειώνουν: Ο Μαρτίνες έδωσε συνέχεια στο τρομακτικό σερί νικών του σε τελικούς!

Η παράσταση της Άστον Βίλα κόντρα στη Φράιμπουργκ: Τα highlights του τελικού

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.